Kamil105 7 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Nazwa postaci i/lub nazwa konta globalnego: Jerry Wilson/Kamil105 Rodzaj oraz powód nadanej kary: Warn - Zdecyduj sie na gre jednego charakteru. Najpierw grozisz ludziom bronia, a za chwile grozisz dzwonieniem do LSPD. Argumentacja: Szanowny Konradzie, kreuje postać chorą na dwubiegunowość dlatego, warn dot zmiany charakteru nie jest poprawny, w przypadku kreowania mojej postaci. Proszę o usunięcie mojej kary z racji takiej, iż kreuje dobry profil i dobrą markę osobista, ten warn zhańbia moją osobowość. Edytowane 26 Lutego przez Ferrum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferrum 303 2k Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Powielona apelacja - wpis zostaje. Otrzymałeś już odpowiedź od innego członka ekipy, ponowne wstawianie apelacji po jej odrzuceniu będzie skutkować blokadą postowania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi