karus 116 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego (edytowane) ** Dnia 02/26/2023 na kanale podziemnego rapera pojawił się debiutancki track, o tytule "OPPS". Utwór ten nawiązuje do sytuacji która wydarzyła się na plaży z udziałem rapera - a mianowicie pobicie czarnoskórego mężczyzny na imprezie na plaży razem ze swoimi ziomkami. Utwór ten jest dobrze zmixowany, wpadający w ucho. Track z pewnością spodoba się prawdziwym fanom underground'u ** Spoiler (Hook) Nikt mnie nie trzyma, robię co chce Lepiej się odsuń bo celuje w cel Głupek się pruje, dostaje w łeb Czarnuch nadal nie wie gdzie jest Czerwony garnitur, cały od piachu Jak widzisz nas tylu, to nie atakuj Brat za brata, weź to uszanuj Wielkie diamenty, 20 calów Nikt mnie nie trzyma, robię co chce Lepiej się odsuń bo celuje w cel Głupek się pruje, dostaje w łeb Czarnuch nadal nie wie gdzie jest Czerwony garnitur, cały od piachu Jak widzisz nas tylu, to nie atakuj Brat za brata, weź to uszanuj Wielkie diamenty, 20 calów (Verse 1) Wielkie diamenty, więc suki są głodne Zrobiłyby wszystko za jebana forse Brudna robota, od tego mam dłonie Gdy podchodzę do majka to wszystko płonie Zimne mam łapska jakbym stał na lodzie Nie szło mi w szkole więc rzuciłem szkołe Leży plik na jebanym stole, zrobię tour, po całym globie Jebać opps, jebać twoich ziomów Czarnuch się obsrał, zrobił kilka telefonów Wtedy kiedy trzeba, jestem w pogotowiu Wolę chaos, a nie kurwa spokój Zarobić kasę i puścić to w obrót Pale to gówno na swoim bloku Idę przed siebie i nie liczę kroków Jak widzę oppsa, nie odklejam wzroku (Hook) Nikt mnie nie trzyma, robię co chce Lepiej się odsuń bo celuje w cel Głupek się pruje, dostaje w łeb Czarnuch nadal nie wie gdzie jest Czerwony garnitur, cały od piachu Jak widzisz nas tylu, to nie atakuj Brat za brata, weź to uszanuj Wielkie diamenty, 20 calów Nikt mnie nie trzyma, robię co chce Lepiej się odsuń bo celuje w cel Głupek się pruje, dostaje w łeb Czarnuch nadal nie wie gdzie jest Czerwony garnitur, cały od piachu Jak widzisz nas tylu, to nie atakuj Brat za brata, weź to uszanuj Wielkie diamenty, 20 calów Promocja: Spoiler -Udostępnienie numeru na swoich wszystkich socialmediach. -Udostępnienie numeru na wielu grupach związanymi z podziemną muzyką. -Rozgłoszenie wieści o nowym numerze swoim ziomalom z dzielnic. -Kontrowersje wokół rapera jak i jego ziomków spowodowane pobiciem nieznanego mu mężczyzny Wkład własny, ss'y: Spoiler https://imgur.com/a/rHmQi7P beat, mix/master - 100$ Edytowane 26 Lutego przez karus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
certifiedhoodclassic 133 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego ** Raper liznął nieco rozgłosu za sprawą pobicia, wzbogacił się o 2300$ ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi