ktos 57 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego ** w godzinach nocnych na kanale undergroundowego twórcy pojawił się kawałek ukazujący jego początek w tej branzy. Chłopak rzucił kilka przemyślanych linijek aby stworzyć sobie background do dalszego rozwoju. Rozpromował kawałek wśród swoich braci, track ma słyszalny wokal nagrany w "studio domowym" oraz amatorski mix, mimo wszystko muzyka jest zrobiona w słuchalny sposób ** LYRICS ; Spoiler [Intro] Yo, yo, yo, mówi do was Spice To jest moja historia, opowiem ci o niej Początek mojej kariery, zmagania, z którymi się mierzyłem Ale szedłem dalej i nigdy nie straciłem wiary [Chorus] Spicee, Spicee, to moje imię Przez zmagania i ból nigdy nie straciłem swojego płomienia Dążąc do sławy, nie dam się oswoić Spicee, Spicee, zapamiętaj nazwę [Verse 1] Zacząłem od dołu, nie miałem nic prócz marzeń Wiedziałem, że mam talent, musiałem dotrzeć na scenę Ale droga była wyboista, przeszkody na mojej drodze Ludzie, którzy we mnie wątpili, mówili, że nie mogę grać Ale nie poddawałem się, walczyłem dalej Spędzanie długich godzin na pisaniu i rymowaniu Zaczynać będe od małych koncertów, lokalnych występów A potem przeniose się wyżej, większe miejsca i przepływy [Chorus] Spicee, Spicee, to moje imię Przez zmagania i ból nigdy nie straciłem swojego płomienia Dążąc do sławy, nie dam się oswoić Spicee, Spicee, zapamiętaj nazwę [Verse 2] Ale gra nie jest łatwa, jest pełna rywalizacji Wszyscy walczą o uznanie Musiałem się wykazać, pokazać na co mnie stać Włóż się do pracy i wznieś się wyżej Stawiałem czoła hejterom i krytykom, którzy próbowali mnie poniżyć Ale nie przestawałem naciskać, nosiłem koronę Pozostałem wierny sobie, nigdy się nie sprzedałem Trzymam się swojego stylu i o to chodzi [Outro] A więc to moja historia, początek mojej sławy Mimo prób i bólu nigdy nie przegrałem Spicee, Spicee, oto kim jestem I zostanę tutaj, na zawsze w grze. Wkład - $50 dla ziomala za podesłanie beatu oraz amatorski mastering. Promo - Rozesłał nutke po swoich ziomalach, rzucił kilka słów na ten temat na mieście. brudne ; Spoiler Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzekob 43 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego (edytowane) **Texo likeuje, sharuje na social mediach** Edytowane 26 Lutego przez dzekob Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
certifiedhoodclassic 133 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego ** Numer przyniósł mu 2100$. ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi