Sobieskill 67 3k Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Han Tanaka [ur. 24 lipca 2001 r.]. Jego rodzinne miasto to Tokio, Lecz w młodym wieku wyprowadził się wraz z rodzicami do Stanów zjednoczonych, gdzie osiadli w okolicach Las Venturas. Od przybycia do stanów nie czuł się swojo, więc uczęszczał początkowo do szkoły, gdzie mimo bariery językowej poznał wielu chłopaków, jego wygląd pozwalał mu na rozmowę z nie jedną kobietą, która mu się spodobała, mimo wszystko zawsze w swoich związkach zawodził charakterem, czego nie można było powiedzieć o jego sportowym życiu, w stanach zainteresowały go zapasy, na które uczęszczał po zajęciach w szole, jako młody zapaśnik odnosił wiele sukcesów, przez co, zapisał się do profesjonalnego klubu, z którego szybko wyleciał przez wdanie się w bójkę z jednym ze swoich rówieśników mimo wszelkich prób powrotu bramy klubu zapaśniczego tym samym jego kariera tam została przekreślona, udał się, więc do szemranej dzielnicy, gdzie poznał wielu chłopaków biorących udział w walkach ulicznych, Tanakę zahipnotyzowała wizja wielkiego street fightera, przez co zapisał się na zajęcia bokserskie w Underground Fight club, W pewnym momencie życia odnosił duże sukcesy w klubie, przynosząc puchary w swojej kategorii wagowej, mimo wielu sukcesów, każdemu sportowcowi zdaża się upaść, kiedy przybył nowy chłopak zainteresowanie się utalentowanym Tanaką spadło, przez co ten udał się do Los Santos kontynuować swoją karierę.Początki ze sportami Walki: Lucas Barbados VS Han Tanaka o tym szumiało między dzielnicami Las Venturas, pojedynek początkowo był dla Tanaki skończony, od przegranej dzielił go włos, Lucas okazywał się silniejszym bokserem, który jednak w pewnym momencie zbyt bardzo zapędził się w zadawaniu ciosów, Tanaka, zauważając okazje posłał wiele ciosów w stronę przeciwnika, który padł w ostatniej rundzie na deski Knock-Outowany technicznie, chłopak w ten sposób zaczą swoją poważną karierę z Boksem, dostając ofertę walki w rejonowych zawodach bokserskich, w których Tanaka doszedł do półfinałów, jak na świeżaka w tej branży okazało się, że świetnie radzi sobie w walce z przeciwnikami jednak że podczas walki półfinałowej doznał kontuzji, łamiąc sobie nadgarstek podczas walki, został przewieziony do szpitala, gdzie zajęto się jego ręką, przez trzy miesiące miał przerwę od boksu, lecz, wracając z niej udał się na kolejny turniej bokserski, gdzie wygrał dwie walki z rzędu, a trzecią przegrał przez Knock-Out techniczny. Po porażce nie zraził się do boksu, a wręcz przeciwnie pokazywał swoją inicjatywę, trenując coraz ciężej, aż zaproponowano mu walkę z Wicemistrzem wagi półśredniej, którą Tanaka wygrał w trzeciej rundzie przez dyskwalifikacje Wicemistrza za czterokrotne złamanie zasad bokserskich, Tanaka po zwycięstwie, z którego nie był dumny wygrał swoją następną walkę dwie kolejne, przegrywając, po wszystkim udał się do Los Santos, aby nadać swojej karierze dynamiki. Spoiler Siemanko, znowu przychodzę ze sportowcem liczę na to że dostane akcepta już nie raz pokazałem się z fajnych inicjatyw oraz zaskoczyłem nie raz, z góry dziękuje smarowemu za pomoc w apce bo ostatnio nie miałem do tego głowy. Mam pewien plan na tą postać i na styl w jaki będę ją prowadzić, nie będzie dużo średnich screnow gry tylko dobry materiał na który trzeba będzie troche poczekać😁 Z góry dziękuje za wasz czas kłaniam się nisko aż po same kolana niżej nie mogę bo uderzę w podłogę dobrego dzionka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
certifiedhoodclassic 133 Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Nie chcę widzieć tych samych ssów, pomysłów i materiałów jak na poprzednim temacie, czas start 2 tygodnie Zaproś sk8#6097 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virus 346 1k Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Sobieskill ćwiczy sobie skill Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharek 88 Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Nie podoba mi się temat, Virus robi lepsze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobieskill 67 3k Opublikowano 24 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Godzinę temu, Kucharek napisał(a): Nie podoba mi się temat, Virus robi lepsze. Reasumując twoją wypowiedź dochodzę do fundamentalnego wniosku że jesteś upośledzonym dzieckiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharek 88 Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2 godziny temu, Sobieskill napisał(a): Reasumując twoją wypowiedź dochodzę do fundamentalnego wniosku że jesteś upośledzonym dzieckiem Reasumując twoją wypowiedz, wnioskuje że każda osoba której nie podoba się twój temat jest upośledzona? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarowy24 276 2k Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Sobieskill porządna firma, ufam że zrobi dobry temat a co do kolegi "kucharek" widzę że Perfekcyjnie wylizał dupcię Virusowi pozdrawiam. Powodzenia i sukcesów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharek 88 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego W dniu 24.02.2023 o 16:11, smarowy24 napisał(a): Sobieskill porządna firma, ufam że zrobi dobry temat a co do kolegi "kucharek" widzę że Perfekcyjnie wylizał dupcię Virusowi pozdrawiam. Powodzenia i sukcesów kolego smarowy, @ Virus to mój były wspólnik. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobieskill 67 3k Opublikowano 26 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Archiwum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi