nowytyboss 271 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego (edytowane) ** o dokładnie 23:00 wleciała nowa nuta na kanał muzyczny undergroundowego rapera GLEAN, audio jest na pewno na wyższym poziomie niż na wcześniejszym kawałku z racji, że nagrywał w prawdziwym studio. Na kawałku rzuca brudne słowa w kierunku innego rapera /2800KILLA/ ** LYRICS Spoiler [Verse] pieprzyć te gadanie my w to nie gramy próbowali mnie zabić, a stoje tu cały myślał że cap, zmazują krew ze sciany na sobie ciuchy designer, założe skimask i jestem tajny (Fakt) zrób coś a nie gadaj tyle rzuca czapą w tracku? zobacze cie, przekonuje mogę mieć porsche, nadal z glockiem w tyle za dużo was, w ruch leci strap (Grrah, grrah, boom, grrah, grrah) w whipie leci glean kiedyś suka na łóżku, w mojej drogiej willi słyszy tą nute, ooh, "weź to podgłośnij" wiem to dobrze, zazdroszczą mi i chcą mnie martwego zburze ten plan jak klocki lego mój chop dobija dzwieku wysokiego doczekasz sie tego, karku lodowatego o czym gadasz, czemu nie podejdziesz na idle jebać cie killa, ten czarnuch jest broke jebać twój blok, przecież to martwy ciąg i jebać crabs, martwi wszyscy opps pd pyta ja jestem jak sokrates przez cały czas sie nie odezwałem ty prosisz mame a ja juz robie sam papier, ight on nagrał diss? szybki man down jesteś wannabe, co za klaun nie z suburbów, jestem z south central hoe cie wystawiła, jak UPS z paką podjade tam dzis zrobie grilla, wyjde outside, przypale twojego kuzyna oni szukają beef, a są bez dolara i jestem KCK, nie boje sie taka sprawa kto zrobi z tym coś? po co tak wolno, poważnie, zakładam switch na nowym strapie trafiony w serce, chyba zostało mu złamane powinien mieć kamizelke, like (like) wook, fioletowy syrop mieszam z sprite jak alchemik, like wook (wlewam to do doublecupu) my załatwimy, impreza backdoor i was tam nie ma (Skrrt) wskakuje do v, ale nie kierowca kręcimy blokiem w tahomie, uwaga i akcja bo kręcimy tam film 12'stki próbuja ale brak dowodu, hit krzyczą "ooh-niee", bo nie zdążył zrobić wylotu, uh (like) WKŁAD Spoiler 1. Promocja u znanego movietubera ($80) PROMO Spoiler 1. Reklama na kanale znanego movietubera oraz na jego instagramie 2. Post na instagramie3. Zatrzymanie rapera podczas imprezy z zarzutami nielegalnej broni palnej oraz amunicji Edytowane 26 Lutego przez nowytyboss Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4JT3R3K 638 1k Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego ** Kylian Riviere przeglądając piosenkę gdzieś na intternetach, udostępnił kawałek który przesłuchał cały i zostawił lajka ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabeleq 342 Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego ** Udostepnia track ziomala gdzie popadnie ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47KILLA 161 Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego (edytowane) ** Candy wrzuca na kolumny od samego rana kawałek ziomala ** Edytowane 24 Lutego przez 47KILLA Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigguccisosa 14 Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego ** Kayden wrócił na bando gdzie rozpalił backwooda i wsłuchał się w najnowszą nute swojego zioma, po przesłuchaniu zostawił łapkę w górę i zostawił komentarz: ** AYYYYY BROSKI MOCNE GÓWNO ŚWIAT NIE JEST GOTOWY NA GLEAN💯💯💯💥💥 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
certifiedhoodclassic 133 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego ** Dzieciak ciągle rozwija skrzydła na szerszą publikę, poprzez zamieszanie w pobicie znalazł się w poście na SantosBanging, tak samo wersy skierowane do innego rapera dały mu chwilę bycia na językach undergroundowej jak i ulicznej publice. Wygenerował 2700$. ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi