Scyzor 5 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Siemka. Przychodzę z propozycją, by zmienić nazwę kickboxingu na muay thai, ponieważ w kickboxingu łokcie są zabronione a w serii jest uderzenie z łokcia. Może i jest to czepianie się do szczegółów ale zawsze jakiś smaczek 😄 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lavenderdeath88 54 1k Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego oryginalnie to sie krav maga nazywalo na lss i nikt nie mial problemow do tego wiec jak dla mnie to niech wroca do starych nazw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4JT3R3K 638 1k Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Jakbyśmy mieli się czepiać wszystkich takich szczegółów to nie wiem czy byśmy mieli gdzie grać... 😄 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sentino 205 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 57 minut temu, F4JT3R3K napisał(a): Jakbyśmy mieli się czepiać wszystkich takich szczegółów to nie wiem czy byśmy mieli gdzie grać... 😄 no tak, trzymaj tak dalej i bój się dać swoją propozycję bo ktoś to uzna za "czepianie się" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glupek 88 Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego powrót do oryginalnych nazw na plus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 5 Opublikowano 24 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Ta zmiana jest mniej wazna od innych, zawsze jakis powiew świeżości Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levi 10 3k Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Tylko Krav maga 😛 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexon51 478 8k Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Nazwy zostaną zmienione. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi