F4JT3R3K 638 1k Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego (edytowane) ** Dnia 23.02.2022 w godzinach wieczornych Kylian wstawił na swój kanał nowy utwór wraz z teledyskiem ** Tekst Spoiler [Refren] Hej gosciu Czujesz Coco? Ja jestem sam, departament robi mi foto Wyciagam glock'o, robie popo Zaczynają uciekac na widok mojego glok'oo Hej gosciu Czujesz Coco? Ja jestem sam, departament robi mi foto Wyciagam glock'o, robie popo Zaczynają uciekac na widok mojego glok'oo 1 Wers Departament sie boi, to jest szczera prawda Gdy widzą mnie z dala, to wiedzą ze to jebana rapgra Chcą ze mna zdjecie, mówie nie nie (ej ej) A pózniej ze, nie, nie znamy sie Chuj mnie obchodzą, hejterowskie dziwki Ale wiecie co, sami wiecie kto ma te jebane pliki Pliki pieniędzy, coco ci odpierdala A ty krzyczysz, "Dobra, spierdalam!" Nie ma roboty, tutaj dla ciebie, czego tu szukasz? Możesz juz uciec od tego chuja Jebie mnie tutaj, dziwko twoje zdanie Przyjdź tutaj jeszcze raz, zrobie ci lanie Prime Pozdrawia, wielkie czekanie... [Refren] Hej gosciu Czujesz Coco? Ja jestem sam, departament robi mi foto Wyciagam glock'o, robie popo Zaczynają uciekac na widok mojego glok'ooo* Hej gosciu Czujesz Coco? Ja jestem sam, departament robi mi foto Wyciagam glock'o, robie popo Zaczynają uciekac na widok mojego glok'ooo Wkład Własny Spoiler 1. Opłacenie beatu u producenta - https://imgur.com/a/JX9cEhl 2. Nagrywanie teledysku przez znajomych Kylian'a na amatorskim sprzęcie 3. Wynajęcie studia do nagrania utworu Promo Spoiler 1. Wykupienie reklam na serwisach www, do piosenki - https://imgur.com/a/JX9cEhl 2. Reklama wśród znajomych Kylian'a i rozsyłanie jego nowej piosenki OOC Spoiler Pierwszy mój taki teledysk + własna piosenka, jak na pierwszy raz myślę ze spoko wyszło i nie jest źle. Jeżeli macie jakieś propozycje co mogę poprawić, nad czym pomyśleć to chętnie przeczytam i spróbuje coś wywnioskować do dalszego prowadzenia projektu. Na pewno wiem że w teledysku musze poprawić efekty wizualne, scenki i wykonanie (ale w programie pierwszy raz coś działałem). Starałem się by jako tako było to przyjemne dla oka. Edytowane 23 Lutego przez F4JT3R3K Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
certifiedhoodclassic 133 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego ** Klip nie przykuł większej uwagi Amerykańskich słuchaczy, przeleciał bez większego echa. Zarobił 3000$. ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi