pompka 240 22k Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego (edytowane) ** Przechadzając po ulicach Los Santos, mogłeś natknąć się na plakaty i ulotki, reklamujące piątkowy wieczór wyścigowy pod tytułem "Racing League" w Las Venturas. W trakcie tej imprezy mają odbyć się legalne wyścigi samochodowe dla amatorów i nie tylko, w której jest do wygrania główna nagroda za pierwsze miejsce w wyścigu, która zostanie wyłoniona na koniec zapisów. Event rozpocznie się w piątek 3 marca 2023 roku o godzinie 20! ** Udział może wziąć każdy, mam nadzieje że i Ty! podejmiesz się tego wyzwania! INFORMACJA DOTYCZĄCA EVENTU PONIŻEJ Spoiler LOKALIZACJA, TRASA WYŚCIGU PONIŻEJ Spoiler Edytowane 22 Lutego przez JohnnyRozsierdzony Zapomniałem dodać lokalizacji, sorka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dropsik 3 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego MEGAAA ! ❤️ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zugi 165 2k Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego mam nadzieje, ze bedzie fajnie! 😄 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daltoneq 9 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Powodzenia, fajny zamysł! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pompka 240 22k Opublikowano 23 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego (edytowane) Poniżej zamieszczam zasady, polecam się zapoznać. Spoiler Zasady Wyścig będzie podzielony na parę tur i będzie puszczany Dwójkami (czyli jeżeli zapisze się załóżmy trzydzieści osób, to połowa z tego odpadnie w pierwszej turze. W drugiej turze jest 15 osób, i w tym momencie zostanie zainicjowana loteria, czy maszyna losująca która wylosuje jedną osobę która z automatu przechodzi do Trzeciej tury z powodu braku przeciwnika dla tej osoby. Reszta natomiast walczy o bycie w pierwszej ósemce. W momencie gdy zaczynamy Trzecią turę, Cztery osoby które wygrają swój wyścig przechodzą do Półfinału. W przedostatniej kolejce przed finałem Czterech zawodników walczy o bycie w Finalne do którego przechodzą dwie osoby. Każda osoba która będzie chętna się zapisać jest zobowiązana posiadać swój pojazd (samochód) , Koszt zapisu wynosi 500$, W przypadku zapisania się, a nie będzie tej osoby w trakcie wezwania do wyścigu przynajmniej 2 minuty, ta osoba zostanie zdyskwalifikowana bez zwrotu pieniędzy, Organizacja nie ponosi odpowiedzialności w przypadku jakichkolwiek zniszczeń pojazdu bądź zdrowotnych, *zasady w każdej chwili mogą ulec zmianie, oprócz w dniu eventu, także proszę być na bieżąco. Edytowane 25 Lutego przez JohnnyRozsierdzony Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniu 79 1k Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego ** Raymond R. przechadzając się na Market w Los Santos, odnalazł ulotkę w jednym z lokali. ** ** Czy na ulotce są podane dane do organizatora imprezy, a może telefon kontaktowy? ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pompka 240 22k Opublikowano 28 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 18 minut temu, Koniu napisał(a): ** Raymond R. przechadzając się na Market w Los Santos, odnalazł ulotkę w jednym z lokali. ** ** Czy na ulotce są podane dane do organizatora imprezy, a może telefon kontaktowy? ** ** Na ulotce znajduje się strona internetowa, na której jest widoczny numer telefonu organizatora ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniu 79 1k Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 4 minuty temu, JohnnyRozsierdzony napisał(a): ** Na ulotce znajduje się strona internetowa, na której jest widoczny numer telefonu organizatora ** ** Raymond R. śmiejąc się, strzelił sobie blachę w czoło po czym wyciągnął swój smartfon i zaczął coś klikać na nim, gapiąc się nadal na ulotkę. ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rediex 492 5k Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Szanowni Mieszkańcy! W związku z wydarzeniem Racing League 1, Los Santos Public Transport uruchamia Specjalną Linię Autobusową kursująca pomiędzy Centrum a miejscem wydarzenia. Linia obsługiwana będzie w godzinach 19:00 - 20:00, a następnie autobus zostanie podstawiony do Las Venturas na zakończenie wydarzenia. Przejazd jest bezpłatny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pompka 240 22k Opublikowano 3 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pompka 240 22k Opublikowano 3 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca Wydarzenie oficjalnie zakończone!A tu kilka słów ode mnie.. chciałbym przeprosić osoby które brały udział, za błędy które napotkały uczestników, ogólnie za niedopatrzenie, mimo że zorganizowałem pierwszy mój event to i tak nie zrzucam na to winy. Chciałbym podziękować @ 1ExT oraz jego kolegom z LSPD, @ Karmela również oraz kolegów z LSFD, oraz Ekipie za pomoc w organizacji! bez was nie dałbym sobie rady ❤️A zwycięzcy gratuluje! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virus 346 1k Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca fajnie było, do następnego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniu 79 1k Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Było całkiem ciekawie, czekamy na kolejną edycję 😉 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapucha 81 3k Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca (edytowane) Panowie, na prawdę wyszło wam to spoko jak na pierwszy raz. Jednak muszę wam zwrócić uwagę o kilka drobnostek. Zaczynając, nie odpowiadała mi lokalizacja, szkoda że nie przygotowaliście w raz z opiekunami jakieś toru; coś takiego. Graliście w samym centrum Las Venturas, a chyba nie gramy miasta duchów, co? Druga rzecz, przedostatnia jest słabe zabezpieczenie eventu, wszyscy mogli sobie wchodzić na pas gdzie startowały oraz kończył pojazdy wyścig z czasami dużą prędkością; mogliście w raz z opiekunami zadbać o jakąś strefę, barierki no wiecie chyba o czym mówię. Ostatnia sprawa, tak moja przyczepka o trasę wyścigu; nie wiem kto to robił ale było trochę błędów co do trasy. Strasznie to było pomieszane w ten sposób że nie było dokładnie zabezpieczone; nie wiadomo w niektórych moment jak jechać. Ale jak na pierwszy raz, superancko. ❤️ Edytowane 3 Marca przez Klapucha Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4JT3R3K 638 1k Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Szkoda ze nie miałem okazji uczestniczyć w wydarzeniu, moze następnym razem 😄 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasikovsky 222 3k Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca + że udało się załatwić Blisty, bez nich było by cienko. + za odwagę i chęć organizacji + za podejście ze strony organizacji pozarządowych - za brak barierek na starcie czy chociażby symbolicznej trybuny dla widzów - za postawienie skryptowego przystanku kiedy zapowiedziano organizacje transportu ze strony jednego projektu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rediex 492 5k Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Szkoda, że postawiony został skryptowy przystanek, gdy woziłem ludzi za darmo w projekcie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi