Skocz do zawartości

[03.03.2023] RACING LEAGUE 1

pompka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

** Przechadzając po ulicach Los Santos, mogłeś natknąć się na plakaty i ulotki, reklamujące piątkowy wieczór wyścigowy pod tytułem "Racing League" w Las Venturas. W trakcie tej imprezy mają odbyć się legalne wyścigi samochodowe dla amatorów i nie tylko, w której jest do wygrania główna nagroda za pierwsze miejsce w wyścigu, która zostanie wyłoniona na koniec zapisów. Event rozpocznie się w piątek 3 marca 2023 roku o godzinie 20! **

2007894897_RCLEGUE1.thumb.png.318227b8faf38e439388251ed659a050.png

Udział może wziąć każdy, mam nadzieje że i Ty! podejmiesz się tego wyzwania!

INFORMACJA DOTYCZĄCA EVENTU PONIŻEJ

Spoiler

ZXsda.thumb.png.85a0f69c32cadc398b90a41e951e7752.pngdsadas.thumb.png.0eccfe6796781332dbf33d1bdd9af9eb.png

LOKALIZACJA, TRASA WYŚCIGU PONIŻEJ

Spoiler

LOKACJA.thumb.png.a378e039d037392563bf8a94f27b209d.png

Edytowane przez JohnnyRozsierdzony
Zapomniałem dodać lokalizacji, sorka
Odnośnik do odpowiedzi

Poniżej zamieszczam zasady, polecam się zapoznać.

Spoiler

Zasady

Wyścig będzie podzielony na parę tur i będzie puszczany Dwójkami (czyli jeżeli zapisze się załóżmy trzydzieści osób, to połowa z tego odpadnie w pierwszej turze. W drugiej turze jest 15 osób, i w tym momencie zostanie zainicjowana loteria, czy maszyna losująca która wylosuje jedną osobę która z automatu przechodzi do Trzeciej tury z powodu braku przeciwnika dla tej osoby. Reszta natomiast walczy o bycie w pierwszej ósemce. W momencie gdy zaczynamy Trzecią turę, Cztery osoby które wygrają swój wyścig przechodzą do Półfinału. W przedostatniej kolejce przed finałem Czterech zawodników walczy o bycie w Finalne do którego przechodzą dwie osoby.

• Każda osoba która będzie chętna się zapisać jest zobowiązana posiadać swój pojazd (samochód) ,
  • Koszt zapisu wynosi 500$,
  • W przypadku zapisania się, a nie będzie tej osoby w trakcie wezwania do wyścigu przynajmniej 2 minuty, ta osoba zostanie zdyskwalifikowana bez zwrotu pieniędzy,
  • Organizacja nie ponosi odpowiedzialności w przypadku jakichkolwiek zniszczeń pojazdu bądź zdrowotnych,

*zasady w każdej chwili mogą ulec zmianie, oprócz w dniu eventu, także proszę być na bieżąco.

Edytowane przez JohnnyRozsierdzony
Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Koniu napisał(a):

** Raymond R. przechadzając się na Market w Los Santos, odnalazł ulotkę w jednym z lokali. **

** Czy na ulotce są podane dane do organizatora imprezy, a może telefon kontaktowy? **

** Na ulotce znajduje się strona internetowa, na której jest widoczny numer telefonu organizatora **

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, JohnnyRozsierdzony napisał(a):

** Na ulotce znajduje się strona internetowa, na której jest widoczny numer telefonu organizatora **

** Raymond R. śmiejąc się, strzelił sobie blachę w czoło po czym wyciągnął swój smartfon i zaczął coś klikać na nim, gapiąc się nadal na ulotkę. **

Odnośnik do odpowiedzi

ls.png?width=572&height=400

Szanowni Mieszkańcy!

W związku z wydarzeniem Racing League 1, Los Santos Public Transport uruchamia Specjalną Linię Autobusową kursująca pomiędzy Centrum a miejscem wydarzenia. 
Linia obsługiwana będzie w godzinach 19:00 - 20:00, a następnie autobus zostanie podstawiony do Las Venturas na zakończenie wydarzenia. Przejazd jest bezpłatny. 

dDlO3RX.png

Odnośnik do odpowiedzi

Wydarzenie oficjalnie zakończone!
A tu kilka słów ode mnie.. chciałbym przeprosić osoby które brały udział, za błędy które napotkały uczestników, ogólnie za niedopatrzenie, mimo że zorganizowałem pierwszy mój event to i tak nie zrzucam na to winy. Chciałbym podziękować @ 1ExT oraz jego kolegom z LSPD, @ Karmela również oraz kolegów z LSFD, oraz Ekipie za pomoc w organizacji! bez was nie dałbym sobie rady ❤️
A zwycięzcy gratuluje!

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, na prawdę wyszło wam to spoko jak na pierwszy raz. Jednak muszę wam zwrócić uwagę o kilka drobnostek. Zaczynając, nie odpowiadała mi lokalizacja, szkoda że nie przygotowaliście w raz z opiekunami jakieś toru; coś takiego. Graliście w samym centrum Las Venturas, a chyba nie gramy miasta duchów, co? Druga rzecz, przedostatnia jest słabe zabezpieczenie eventu, wszyscy mogli sobie wchodzić na pas gdzie startowały oraz kończył pojazdy wyścig z czasami dużą prędkością; mogliście w raz z opiekunami zadbać o jakąś strefę, barierki no wiecie chyba o czym mówię. Ostatnia sprawa, tak moja przyczepka o trasę wyścigu; nie wiem kto to robił ale było trochę błędów co do trasy. Strasznie to było pomieszane w ten sposób że nie było dokładnie zabezpieczone; nie wiadomo w niektórych moment jak jechać. Ale jak na pierwszy raz, superancko. ❤️

Edytowane przez Klapucha
Odnośnik do odpowiedzi

+ że udało się załatwić Blisty, bez nich było by cienko.

+ za odwagę i chęć organizacji

+ za podejście ze strony organizacji pozarządowych

- za brak barierek na starcie czy chociażby symbolicznej trybuny dla widzów

- za postawienie skryptowego przystanku kiedy zapowiedziano organizacje transportu ze strony jednego projektu

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...