nowytyboss 271 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego (edytowane) ** bardzo wczesnym rankiem na kanał muzyczny rapera glean opublikowana została nowa nuta ** LYRICS Spoiler [Chorus] za paskiem strap nie podbiegaj do mnie twój ziom sprobował teraz jest na focie nie jestem sam mam strzelców ze sobą wstawaj wstawaj musisz podnieść brata (uh) mieszam oppa z głośną paką, zrób getback czekam na to najlepszy weed strain gelato zapach czuć ten na bando [Verse] serio cap masz w rapie gcheck skad jestes, wrzuc set na palce zarzucam perc bez popijania ttp400 wrzuce nas na mape Oczy na mnie (uh) ten track leci pełen bass na blok kilka blantów i mam mocny lot ziom złapał ciało free dla niego lepiej schyl sie jak lecą kule, zakładam maske no face no case nie robie internetowych wojen, przekonasz sie jak 2pac nocą w furze słychać grah grah grah, nie ma go wrzuce laske w chrome hearts i jest moja wymaganie jest jedyne musi miec dupe jak doja jak koszykówka, trafiam zawsze jak kosza, kule lecą we wroga, TTP poznaj boga patrz murzyn chciał dymu na następny dzien oberwał trzydziestką opps gadają cały czas gówno, przez cały ten czas jest lekko [Chorus] za paskiem strap nie podbiegaj do mnie twój ziom sprobował teraz jest na focie nie jestem sam mam strzelców ze sobą wstawaj wstawaj musisz podnieść brata (uh) mieszam oppa z głośną paką, zrób getback czekam na to najlepszy weed strain gelato zapach czuć ten na bando WKŁAD WŁASNY Spoiler 1. Zapłata za kupiony beat przez internet ($20) 2. Zapłata za mix ($35) 3. Zapłata za grafikę do kawałka ($15) PROMO Spoiler 1. Post na instagramie na którym raper ma średnie zasięgi póki co Edytowane 24 Lutego przez nowytyboss Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabeleq 342 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego ** Lontrell wspiera braciaka ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szarkiwariat 261 1k Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego ** Alton Hanwer daje lajka, słucha muzy na robocie. ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patoprzewodnik 62 1k Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego ** Lil Dappy wie, że jego ziomal podbije internet ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanates 23 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego ** Daquan wspiera swojego brata ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
certifiedhoodclassic 133 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego ** Numer rapera odbił się bez większego echa, świeży styl i agresywne linijki przyniosły mu zysk 2200$. ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi