Skocz do zawartości

Zdrapki

Rybson
 Udostępnij

Zdrapki/praca  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zdrapki

2. 2. Praca 24/7

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. Pomyślałem, ze żeby nie było nudno przydałyby się jakieś zdrapki w sklepie 24/7 czy coś. Według mnie jest to dobry pomysł, i dodanie pracy która można robić 24/7 żeby ludzie co tylko farmią mieli co robić. Np. Te paczki z santos do fierro czy coś za 40 dolarów.

Edytowane przez Rybson
Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy na SAMP dałoby radę zrobić te zdrapki z odpowiednim procentem na wygraną i odpowiednią sumą na wygraną ale nie jestem programista nie wiem Co do pracy 24/7 to maszynka do pieniędzy by była i w niedługim czasie wszyscy by jeździli jesterami sultanami cheetahami a myślę że warto by był podział na biedniejszych i bogatszych by to było widać na mieście że jeździ dużo aut tanich ale i są też droższe 

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem pomysł ze zdrapkami jest spoko. Ale wtedy żeby to miało sens ustalmy, że np losowanie jest co tydzień i po prostu wygrać można kwotę, która będzie sumą zakupionych wszystkich zdrapek w skali tego tygodnia. Wtedy nie będzie żadnej ściemy, bo skrypt będzie nad tym czuwał i sam będzie randomizował wynik. Szczerze nawet w obecnej sytuacji gdzie jest krucho z kasą może być spore zainteresowanie graczy tym tematem - i nawet dobrze,  bo w dalszym ciągu pozbywamy się pieniędzy z obiegu jeśli ktoś będzie przewalał na zdrapkach, a raz na jakiś czas może uda się komuś wygrać niezłą sumkę. 😉 Ale wtedy żeby szanse były w miarę wyrównane niech ten los będzie odpowiednio dużo kosztował, np $100. Unikniemy tym sposobem sytuacji, w której ktoś kupuje np po 300 losów żeby zwiększyć szansę na wygraną, bo wątpię że ktoś będzie chciał aż tak bardzo zaryzykować tyle pieniędzy. Ewentualnie ograniczyć do kupna max 1 losu na dzień.

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...