Rybson 3 2k Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Siema. Pomyślałem, ze żeby nie było nudno przydałyby się jakieś zdrapki w sklepie 24/7 czy coś. Według mnie jest to dobry pomysł, i dodanie pracy która można robić 24/7 żeby ludzie co tylko farmią mieli co robić. Np. Te paczki z santos do fierro czy coś za 40 dolarów. Edytowane 21 Lutego przez Rybson Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockens 125 1k Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Zdrapki bez sensu, nielimitowana kasa, jeśli działałaby jak irl to nikt by tego nie kupował Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybson 3 2k Opublikowano 21 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Kto chce to kupuje, przecież to logiczne ze można wygrac a można przegrać. Nie ma niczego w stu procentach. Na Fivem robi to robotę normalnie i nikt nie narzeka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawus 22 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Nie wiem czy na SAMP dałoby radę zrobić te zdrapki z odpowiednim procentem na wygraną i odpowiednią sumą na wygraną ale nie jestem programista nie wiem Co do pracy 24/7 to maszynka do pieniędzy by była i w niedługim czasie wszyscy by jeździli jesterami sultanami cheetahami a myślę że warto by był podział na biedniejszych i bogatszych by to było widać na mieście że jeździ dużo aut tanich ale i są też droższe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaasek 15 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Moim zdaniem pomysł ze zdrapkami jest spoko. Ale wtedy żeby to miało sens ustalmy, że np losowanie jest co tydzień i po prostu wygrać można kwotę, która będzie sumą zakupionych wszystkich zdrapek w skali tego tygodnia. Wtedy nie będzie żadnej ściemy, bo skrypt będzie nad tym czuwał i sam będzie randomizował wynik. Szczerze nawet w obecnej sytuacji gdzie jest krucho z kasą może być spore zainteresowanie graczy tym tematem - i nawet dobrze, bo w dalszym ciągu pozbywamy się pieniędzy z obiegu jeśli ktoś będzie przewalał na zdrapkach, a raz na jakiś czas może uda się komuś wygrać niezłą sumkę. 😉 Ale wtedy żeby szanse były w miarę wyrównane niech ten los będzie odpowiednio dużo kosztował, np $100. Unikniemy tym sposobem sytuacji, w której ktoś kupuje np po 300 losów żeby zwiększyć szansę na wygraną, bo wątpię że ktoś będzie chciał aż tak bardzo zaryzykować tyle pieniędzy. Ewentualnie ograniczyć do kupna max 1 losu na dzień. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vauu 1 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego praca 24/7 elegancko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldLost 51 1k Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Zdrapki to już chyba zbyt dużo kombinowania, przecież będą kasyna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StykObywatelaWSutannie 248 8k Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Co do zdrapek nie jestem przekonany, ale praca 24/7 bez limitu jest spoko, lecz zabiło by to prace kuriera (biznesy logistyki). Trzeba tylko wiedzieć jaka praca z jakimi funkcjami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thinking 21 2k Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Do zrealizowania, ale tylko i wyłącznie pomysł dot. zdrapek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi