AnonimowyAlkoholik 31 Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Theo Rodriguez [ur. 27 grudnia 1998, Barcelonia] - Początkujący freak fighter, który chciałby osiągnąć wiele w świecie sportu. Rodriguez pochodzi z Hiszpanii, a dokładnie z Barcelony. Od małego samodzielne wychowywała go matka. Za młodego był uzdolnionym uczniem i zawsze miał dobre sprawowanie. Niestety przez różne ataki ze strony rówieśników młodzieniec przejawiał ataki agresji przez co atakował swoich kolegów za obraźliwe teksty w jego stronę. Po ukończeniu szkoły został podziemnym pięściarzem. Walczył w kilkunastu walkach podziemnych, na zasadach bokserskich, niestety przez sytuację z matką, musiał zacząć zarabiać prawdziwe pieniądze, które przeznaczał na leczenie swojej rodzicielki. Całe leczenie nie powstrzymało choroby, która dolegiwała kobiecie, więc ta po niecałym miesiącu zmarła, zostawiając Theo samego. Facet chcąc zmienić swoje życie sprzedał niewielką posiadłość którą dostał w spadku po mamie, następnie wybrał miasto marzeń — Los Santos.Nicholas przez dwa miesiące opiekując się matką mocno się zapuścił, duży procent masy faceta mowa tu o tkance tłuszczowej. Chcąc wrócić do swojej dawnej formy oraz spełnić swoje największe marzenie, momentalnie znalazł klub sportowy, który przyjął go pod swoje skrzydła. Theo codziennie przychodził na grupę treningi swojej grupy i dawał z siebie dwieście procent. Facet po kilku długich miesiącach, wreszcie wrócił do wcześniejszej formy, teraz imponując dobrze zbudowanym ciałem. Pewnego wieczoru zadzwonił telefon do Theo, ten niczego świadomy sięgnął po telefon i usłyszał wtedy głos jednego ze skautów nowo założonej federacji — SANTOS BOXING FEDERATION. Po dosyć długiej rozmowie finalnie Theo został zaproszony na spotkanie, gdzie dogadał się z federacją i został ich zawodnikiem. Spoiler OOC; Cześć i czołem, wychodzę z propozycją projektu sportowca, grałem podobny projekt na innych serwerach, wiec wiem o co chodzi z tym. Wiadomo, aplikacja nie powala, ale nigdy nie byłem wybitny w te sprawy, mimo wszystko mam nadzieje, że dostane szanse, pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
certifiedhoodclassic 133 Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Chcemy widzieć wasz rozwój postaci od zera, żadne historie zmyślone o życiorysie i podpisany kontrakt na start, jak się namyślisz czy chcesz grać od nowa, świeżą postać to napisz ponowną aplikacje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi