ktos 57 Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego siemka potrzebuje osób do projektu sbf który prowadziłem na lssce i było wow mega. Pracujemy nad eventem aby dopieścić wydarzenia potrzebujemy zaangazxowanych graczy.. Poszukuje wiele osób do pomocy możesz być zawodnikiem i brnąć po szczeblach kariery, możesz być sędzią, ziomalem od nagłośnienia [jakies nutki na wyjścia itd] trenerem oraz wiele innych funkcji. Jeżeli ktoś jest chętny zapraszam na pw na forum albo dc Bronks#7901 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktos 57 Opublikowano 14 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca dalej dalej Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychasiadalatotwojejmatce 301 1k Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca ehehe dalej pamietam jak mi ssy podpierdalales w jakims krzaku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktos 57 Opublikowano 15 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 12 godzin temu, lordbaron napisał(a): ehehe dalej pamietam jak mi ssy podpierdalales w jakims krzaku CO XD?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sophisticated 27 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca SIEMA JA CHCE. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi