Skocz do zawartości

SBF I SANTOS BOXING FEDERATION

ktos
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

sbf.png

Santos Boxing Federation "SBF"

Profesjonalna federacja boksu zawodowego działająca pod skrzydłami Ben'a Collinsa. Podczas gal SBF możemy oglądać stricte sportowe pojedynki, Collins chcę dążyć aby boksem zawodowym zainteresowało się całe miasto tym samym rusza z własną federacją. Walki odbywać się będą na profesjonalnych zasadach bokserskich, mimo wszystko show będzie na najwyższym poziomie. Naturalnie walki odbywać będą się w ringu bokserskim. Odpowiednio wykfalifikowany sztab sędziowski dopilnuje aby każda walka przebiegała zgodnie z zasadami. Federacja ma w planach obozy dla zawodników aby Ci mogli szkolić swoje umiejętności ostatecznie prezentując nie zapominane widowisko podczas wydarzenia, za zdrowie zawodników odpowiadać będzie profesjonalny sztab medyczny. Siedziba federacji znajdują się na prestiżowej ulicy Alei Gwiazd nie daleko centrum, ogromna hala oraz cała otoczka nadaje unikalnego klimatu który towarzyszyć będzie podczas gal. Zawodnikiem może być każdy zaangażowany człowiek, aby wystąpić na gali trzeba zawrzeć kontrakt z federacją obejmujący jednorazową bądź stałą współprace. Przed samą galą organizowane będą specjalne konferencje prasowe zapowiadające gale na których będziemy mogli poznać zawodników oraz zadać im kilka pytań. Organizacja SBF  nie chce zapominać o zasłużonych obywatelach bądź celebrytach w mieście dlatego oferują specjalną strefę oddzieloną od tradycyjnych trybun aby mogli w spokoju obejrzeć wydarzenie. Samo wydarzenie oglądać można na żywo poprzez zakup biletu bądź przed odbiornikami poprzez system PPV.

-Plan Projektu-

Zdecydowanie chcemy postawić na unikalny sportowy klimat, projekt jest kreowany na federacje sportową, nie jest to federacja dla prawdziwych "zadymiarzy" jak dobrze wiemy w sportowych organizacjach próba bójki przed galą czy masowy atak w stronę przeciwnika wiążę się z dsq, właśnie tak będzie w naszym przypadku wyjątkiem takich posunięć lecz z wielkim umiarem jest "Super Fight" ta walka będzie jedną na karcie w której uczestniczyć będą głównie "celebryci". Każdy zawodnik naszej federacji chcąc walczyć w "Basic Fight'ach" mają obowiązek zachowywać się profesjonalnie aby jakkolwiek ich postacie przypominały "sportowców". Oczywiście nie chodzi mi o wykluczenie pracowników biznesów.. nic z tych rzeczy po prostu "dymy" robione na serwerze w innych federacjach robią sie strasznie nie smaczne, zazwyczaj cała potyczka kończy się jednostronnie a w tle walki widzimy same soczyste ku*wy na czacie. Myślę, że temat zawodników wyjaśniłem przechodząc dalej chcę systematycznie przeprowadzać całe wydarzenie, wstępnie planujemy dwie gale w ciągu miesiąca. Naturalnie prowadząc projekt sportowy chcemy wybudować odświeżoną hale sportową. Prowadząc stricte profesjonalną sportową federację nie planujemy koncertów "celebrytów" jednakże nie jest to wykluczone. Z pewnością po galach będziemy bawić się na jakiś afterkach.

-Location-

unknown.png 

OOC : Elo widze nowy projekt to zobaczymy podzialamy cos, na poprzedniku szlo nam zajebiscie pondro dla opiekunuw

Edytowane przez Bronks
Odnośnik do odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

4. W przypadku, gdy projekt nie będzie aktywny przez 2 tygodnie (pod "nieaktywny" rozumie się brak dokumentacji rozgrywki w temacie) lider projektu zostanie ostrzeżony. Jeśli w przeciągu tygodnia od ostrzeżenia, rozgrywka projektu nadal nie będzie dokumentowana, zostanie usunięty. 
@ Bronks

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...