MrDemon 127 2k Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Dzień dobry, dobry wieczór - wjeżdżam na rewir. Maślak, LSS, a teraz to, zobaczymy jak siądzie. Do zobaczenia w grze, mam nadzieję, że wejdę z którymś z was w interakcje 🧐 ** wchodzi w listę serwerów, po czym wybiera getfame ** Ogółem gdyby ktoś chciał pograć w coś - cs;go, ets2, fs'a, forza, warzone - jestem do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidos 328 1k Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Siema, siema! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cherry 66 4k Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego hej brat ☺️ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fierra 71 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Heej! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDemon 127 2k Opublikowano 18 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 21 minut temu, Davidos napisał(a): Siema, siema! Witam, witam 21 minut temu, Cherry napisał(a): hej brat ☺️ Hej siorka ;3 12 minut temu, Fierra napisał(a): Heej! Hejka Kasienia 😍 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Collector 167 7k Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Hejka. 🙂 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi