Skocz do zawartości

​ Rusty Brown’s Ring Donuts 🍩 ​

traviss
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

asdasdsadsadasda.png

Rusty Brown’s Ring Donuts 🍩- pączkarnia umiejscowiona w centrum Market. Mężczyzna wpadł na pomysł otwarcia własnego przedsiębiorstwa, wpadło przypadkiem. Będąc na spacerze, zauważył brak jakiejkolwiek pączkarni na Market, toteż postanowił zapełnić dziurę podażową. Po udostępnieniu możliwości otwarcia lokalu na prawach franczyzy,
zdecydował się na szybkie rozpoczęcie działalności. Z pomocą lokalnej ekipy remontowej, sprawnie przygotowali lokal na otwarcie. Głównym założeniem pączkarni jest serwowanie przekąsek, deserów, ale także pysznej kawy. Restauracja
umeblowana jest w schludny, przyjemny dla oka sposób, a w tle słychać spokojną muzykę. W głównej mierzę do pracy przyjmują osoby bez wykształcenia, zazwyczaj są to imigranci, którzy służą za tanią siłę roboczą. Pączkarnia przechodzi codzienne inspekcje mając na celu zapewnienie jak najwyższej jakości podawanych posiłków w stronę konsumentów.

Menu:
Donuts - $
Wafers -  $
Tiramisu - $
Apple pie - $
Cake - $
Water - $
Ice Coffee - $
Americano - $
Cappucciono - $
Caffe Latte - $
Espresso - $

Kontakt:
Nicolas Owson (000-000)

OOC:

Witam, postanowiłem otworzyć pączkarnię, jakieś tam doświadczenie w prowadzeniu biznesów mam więc nie powinno mi to sprawić problemu. Pozdrawiam

Edytowane przez douxxxbln
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...