xmarcin 600 4k Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Media Relations Division Dywizja skupiona na kontakt z poszczególnymi mediami w Los Santos. Ma na celu zdobycia łatwiejszego kontaktu i wydobycia informacji dla dziennikarzy na tle wszelkich czynności police department z udziałem ludności cywilnej. MRD zrzesza wykwalifikowanych rzeczników prasowych LSPD, którzy odpowiedzialni są za wydawanie oficjalnych komunikatów i kontakt z mediami, by ułatwić im opublikowanie artykułu.Media Relations Division skupia się przede wszystkim, na: 🔶 Publikowaniu jawnych informacji dot. nielegalnych zgromadzeń.🔶 Publikowaniu wypadków drogowych z udziałem osób trzecich.🔶 Wydawaniu komunikatów osób poszukiwanych przez organ ścigania.🔶 Pościgu zmotoryzowanym z użyciem broni palnej.🔶 Udostępnianiu wpisów wykroczeń drogowych.🔶 Wszelkim incydencie z udziałem lokalnego departmentu policji.Commanding Officer of Media Relations Division: Captain I Juniper Davis — kontakt mailowy: ([email protected]) Sergeant I Tuija Kilpelainen — kontakt mailowy: ([email protected]) Cześć, wychodzimy z inicjatywą dla San News, w celu poszerzania informacji nt. podstawowych czynności z codziennej służby police department. Chcemy nadać smaczku grze i chcemy otworzyć swój pion komunikatywny na tle - oficer -> redaktor. Głównym opiekunem MRD będę ja. Wszelkie pytania odnośnie tego, możecie kierować bezpośrednio do mnie na PW forum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi