Skocz do zawartości

c’e speranza workshop

pewntuwoey
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

zfgonRl.png

c’e speranza workshop - Jedna z trzech działalności gospodarczych założona przez trójkę Włoskich inwestorów. Warsztat ujrzał światło dzienne na początku 2020 roku i podpięty jest do sieci korporacyjnych c’e speranza corporation. Cały zespół został odpowiednio przeszkolony, a sztab posiada wysokie doświadczenie w tej dziedzinie. Inwestorzy zadbali o to, aby klienci byli w pełni zadowoleni z wykonanych usług serwowanych przez warsztat. Oprócz usług typowo naprawczych firma oferuje również malowania/ulepszanie samochodów wedle ustalonej pracy. Cały lokal słynie z innowacyjności i nie bagatelności dla klientów. Ekipa zarządzająca tym przedsięwzięciem propaguje zasadę "Klient nasz pan". Dlatego każdy projekt jest dobierany indywidualnie do klienta. Do warsztatu sprowadzane są części z całego świata, wyróżnia go tryb pracy, bo z pośród konkurencji ceny jak i czas pracy jest znacznie korzystniejszy niż w innych tego typu warsztatach. Po wykonanych usługach pracownicy zadbają o to, aby doszlifować samochód przed oddaniem go w ręce właściciela. Po wymianie części lub naprawie oferuje dodatki takie jak mycie czy szlifowanie wizualne samochodu.

fdvLN7G.png

• Profesjonalne szkolenia naprawcze
  • Profesjonalne szkolenia lakiernicze
  • Profesjonalne szkolenia tuningu
  • Wypłatę w wysokości $postarcie$
  • Miłą i przyjazną atmosferę
  • Krótki czas oczekiwania na wymianę komponentów 
  • Profesjonalnie wyszkoloną obsługę
  • Darmowe szkolenia z wiedzy o samochodach.
  • Części z całego świata
  • Innowacyjne zestawy tuningowe
  • Niskie ceny, wysokie jakości
  • Możliwość dołączenia do działalności
  • Wysokie premię tygodniowe dla pracowników

ctrLITB.png

(po starcie)

7LNVQfn.png

mAjwuSU.png

ooc;

Cześć, wychodzimy do was z korporacją, którą mamy zamiar prowadzić we trójkę. W grę wchodzą trzy biznesy, a wyżej zamieszczam aplikacje siłowni. Zamysł jest prosty, gramy włoskich inwestorów, którzy starają się zabłysnąć na rynku przedsiębiorczym. Stawiamy na klimat i fajną gierkę, chcemy wyciągnąć z tej korporacji jak najwięcej zabawy i klimatu. Podobnych biznesów prowadziłem mnóstwo, doświadczenie posiadam ja jak i moi znajomi, pozdrawiam. @ no safe in la  @ mlvdyosa

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wspomniałem. Chętnie zobaczę jak korporacja rozwija się w czasie. Prowadzenie korporacji to najwyższe zaangażowanie i praca na pełnych obrotach. Chętnie chcę zobaczyć wpierw wasz zapał w zaakceptowanym biznesie. Temat zamykam i zapraszam po starcie. 

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...