pewntuwoey 105 1k Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego c’e speranza workshop - Jedna z trzech działalności gospodarczych założona przez trójkę Włoskich inwestorów. Warsztat ujrzał światło dzienne na początku 2020 roku i podpięty jest do sieci korporacyjnych c’e speranza corporation. Cały zespół został odpowiednio przeszkolony, a sztab posiada wysokie doświadczenie w tej dziedzinie. Inwestorzy zadbali o to, aby klienci byli w pełni zadowoleni z wykonanych usług serwowanych przez warsztat. Oprócz usług typowo naprawczych firma oferuje również malowania/ulepszanie samochodów wedle ustalonej pracy. Cały lokal słynie z innowacyjności i nie bagatelności dla klientów. Ekipa zarządzająca tym przedsięwzięciem propaguje zasadę "Klient nasz pan". Dlatego każdy projekt jest dobierany indywidualnie do klienta. Do warsztatu sprowadzane są części z całego świata, wyróżnia go tryb pracy, bo z pośród konkurencji ceny jak i czas pracy jest znacznie korzystniejszy niż w innych tego typu warsztatach. Po wykonanych usługach pracownicy zadbają o to, aby doszlifować samochód przed oddaniem go w ręce właściciela. Po wymianie części lub naprawie oferuje dodatki takie jak mycie czy szlifowanie wizualne samochodu. Profesjonalne szkolenia naprawcze Profesjonalne szkolenia lakiernicze Profesjonalne szkolenia tuningu Wypłatę w wysokości $postarcie$ Miłą i przyjazną atmosferę Krótki czas oczekiwania na wymianę komponentów Profesjonalnie wyszkoloną obsługę Darmowe szkolenia z wiedzy o samochodach. Części z całego świata Innowacyjne zestawy tuningowe Niskie ceny, wysokie jakości Możliwość dołączenia do działalności Wysokie premię tygodniowe dla pracowników (po starcie) ooc; Cześć, wychodzimy do was z korporacją, którą mamy zamiar prowadzić we trójkę. W grę wchodzą trzy biznesy, a wyżej zamieszczam aplikacje siłowni. Zamysł jest prosty, gramy włoskich inwestorów, którzy starają się zabłysnąć na rynku przedsiębiorczym. Stawiamy na klimat i fajną gierkę, chcemy wyciągnąć z tej korporacji jak najwięcej zabawy i klimatu. Podobnych biznesów prowadziłem mnóstwo, doświadczenie posiadam ja jak i moi znajomi, pozdrawiam. @ no safe in la @ mlvdyosa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vecino 188 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Jak wspomniałem. Chętnie zobaczę jak korporacja rozwija się w czasie. Prowadzenie korporacji to najwyższe zaangażowanie i praca na pełnych obrotach. Chętnie chcę zobaczyć wpierw wasz zapał w zaakceptowanym biznesie. Temat zamykam i zapraszam po starcie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi