XDD 16 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Witam, taka mała dyskusja z mojej ciekawości, bo nie miałem okazji tutaj wielu osób poznać na lss, chciałbym się w sumie dowiedzieć, a może i z kimś pośmigać może by się znalazły osoby do fajnych pościgów czy jakiś scigantów. Kto według was jest najlepszym kierowcą na naszej scenie sampa/mta albo ogólnie na lss. Ja osobiście uważam @ supr4 jest tutaj najlepszy, z wieloma osobami miałem okazje się zmierzyć, czy też pojezdzić forfun jakieś pościgi itp ale jednak, też uważam że @ shock to jeden z dobrych z którymi miałem się scigać i daje radę, jestem ciekawy możecie pisać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogusM3 153 2k Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego (edytowane) 6 minut temu, XDD napisał(a): Witam, taka mała dyskusja z mojej ciekawości, bo nie miałem okazji tutaj wielu osób poznać na lss, chciałbym się w sumie dowiedzieć, a może i z kimś pośmigać może by się znalazły osoby do fajnych pościgów czy jakiś scigantów. Kto według was jest najlepszym kierowcą na naszej scenie sampa/mta albo ogólnie na lss. Ja osobiście uważam @ supr4 jest tutaj najlepszy, z wieloma osobami miałem okazje się zmierzyć, czy też pojezdzić forfun jakieś pościgi itp ale jednak, też uważam że @ shock to jeden z dobrych z którymi miałem się scigać i daje radę, jestem ciekawy możecie pisać herki na lss spoko zapierdalal pamietam. @ Bartkooo @ Lisu @ ryxy @ XDD tez sa spk Edytowane 12 Lutego przez shock Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XDD 16 Opublikowano 12 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 4 minuty temu, shock napisał(a): herki na lss spoko zapierdalal pamietam. @ Bartkooo tez jest git, najemnik tez spoko Ciekawe kto to ten Najemnik, pewnie łatwy do rozwalenia 🙄 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imencjusz__ 840 4k Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego @ Komosa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szarkiwariat 261 1k Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego szok i dobry kierowca XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD @tarapaty dobrze śmigał Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WTH 147 3k Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 1 minutę temu, Imencjusz__ napisał(a): @ Komosa Nie wiem właściwie dlaczego mnie tutaj oznaczyłeś, zaliczam niemalże każdą lampę z chodnika. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XDD 16 Opublikowano 12 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Teraz, szarkiwariat napisał(a): szok i dobry kierowca XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD @tarapaty dobrze śmigał Shock to jest wariat, często smigamy na pomocniku, ma fajne trasy, dobrze śmiga Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szarkiwariat 261 1k Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego (edytowane) Teraz, XDD napisał(a): Shock to jest wariat, często smigamy na pomocniku, ma fajne trasy, dobrze śmiga chyba na członku dobrze śmiga, strzela dobrze ale jezdzi chujowo Edytowane 12 Lutego przez szarkiwariat Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProE 40 4k Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego @ Ertel Kierowca rajdowy, doświadczony jak mało kto. Przydomek: Miłośnik krawężników, doświadczenie: Nie jeden słup zaliczony podczas pościgu. Generalnie wspaniały kierowca filantrop nic dodać nic ująć. - Polecam do ścigantów jakby ktoś szukał. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XDD 16 Opublikowano 12 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 1 minutę temu, Bartkooo napisał(a): 😄😄 😋 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogusM3 153 2k Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 4 minuty temu, szarkiwariat napisał(a): chyba na członku dobrze śmiga, strzela dobrze ale jezdzi chujowo sluchaj guwniazu masz to skasowac Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa 249 1k Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego (edytowane) @ shock się nadajesz pizdo bym cię zmiażdżył łapiesz 😹 chciałem jeszcze dodać ze ten osobnik regularnie podmywa mi jajeczka Edytowane 12 Lutego przez oppspotter Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szarkiwariat 261 1k Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego pardon shock jest lepszy, od naszej ostatniej jazdy duzo sie zmienilo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szarkiwariat 261 1k Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego @ mietekszpachlarz dobrze jezdzi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietekszpachlarz 79 1k Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Jestem best Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzamaj 280 2k Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferdekplay 5 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego @ mietekszpachlarz best draiver on da hood Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szarkiwariat 261 1k Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Teraz, ferdekplay napisał(a): @ mietekszpachlarz best draiver on da hood yeah dobrze kręci, łapie przelot Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szarkiwariat 261 1k Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Teraz, KonraD napisał(a): Jeszcze jest jedna osoba, ale zalezy czy bedzie miala czyste GTA czy to „od kolegi” xD pochwal sie jaka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supr4 25 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Szczerze zależy co bierzemy pod uwagę: drift, czasówy, czy może pościgi - niby podobne, ale jednak różne konkurencje. Drift: Co do driftu się nie wypowiem, bo nie siedzę w temacie. Na RPG gra jeden kot (Versun), ale na RP nie znam nikogo kto grałby jakiś szał. Na swoje czasy dobrze latał choćby Baszczyk, ale to też nie był poziom rodem z pro sceny (o co zresztą ciężko bez nitra na przycisk na stockowych handligach). Race: Ogólem na SAMP najlepsi są imo aktualnie Wenom i Shell. Wliczając w to MTA dopisałbym do tego grona np. deividza czy morppa. Z Polaków to chyba aktualnie Versun i Pepsiarz, bo większość już od dawna aktywnie nie gra. Z tych co grali na RP to najlepsi to chyba refused (dev), ja, oraz gościu, którego już od lat tu nie widziałem - grał na nicku Kristian Callis na n4g. Pościgi: Zależy po której stronie. Jako goniący to chyba ja, ale jest sporo mocnych osób jak np. Najemnik, Pegis, czy dobrze rokujący na przyszłość młodziak shock. Do ucieczek to ciężko powiedzieć, bo tutaj wielkiego skilla mieć nie trzeba, zwłaszcza jeżeli ktoś śmiga w krętych zaułkach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XDD 16 Opublikowano 12 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 1 minutę temu, supr4 napisał(a): Szczerze zależy co bierzemy pod uwagę: drift, czasówy, czy może pościgi - niby podobne, ale jednak różne konkurencje. Drift: Co do driftu się nie wypowiem, bo nie siedzę w temacie. Na RPG gra jeden kot (Versun), ale na RP nie znam nikogo kto grałby jakiś szał. Na swoje czasy dobrze latał choćby Baszczyk, ale to też nie był poziom rodem z pro sceny (o co zresztą ciężko bez nitra na przycisk na stockowych handligach). Race: Ogólem na SAMP najlepsi są imo aktualnie Wenom i Shell. Wliczając w to MTA dopisałbym do tego grona np. deividza czy morppa. Z Polaków to chyba aktualnie Versun i Pepsiarz, bo większość już od dawna aktywnie nie gra. Z tych co grali na RP to najlepsi to chyba refused (dev), ja, oraz gościu, którego już od lat tu nie widziałem - grał na nicku Kristian Callis na n4g. Pościgi: Zależy po której stronie. Jako goniący to chyba ja, ale jest sporo mocnych osób jak np. Najemnik, Pegis, czy dobrze rokujący na przyszłość młodziak shock. Do ucieczek to ciężko powiedzieć, bo tutaj wielkiego skilla mieć nie trzeba, zwłaszcza jeżeli ktoś śmiga w krętych zaułkach. O dziękuje, miło mi to bardzo czytać od osoby przez która tak naprawdę zaczałem jezdzić i mieć na to mocna zajawke, dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewiur 1562 4k Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego @ shock dobry kierowca rajdowca Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogusM3 153 2k Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 33 minuty temu, ferdekplay napisał(a): @ mietekszpachlarz best draiver on da hood jeszcze pare lat i po swietokrzyskim bedziem zapierdalac Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daltoneq 9 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego @ supr4 totalny kot Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rediex 492 5k Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego (edytowane) zdecydowanie @ ProE na pościgach XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 12 Lutego przez rediex Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi