Entom 225 15k Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego elo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NPC 156 12k Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Witam cie entomie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4JT3R3K 638 1k Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Czesc Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imencjusz__ 840 4k Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego (edytowane) witam poznańskiego zawadiake Edytowane 11 Lutego przez Imencjusz__ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProE 40 4k Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Hi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ertel 61 7k Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Opisz entom co u ciebie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Entom 225 15k Opublikowano 12 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2 godziny temu, Ertel napisał(a): Opisz entom co u ciebie nie wiem jakos leci powolutku do przodu, a u Ciebie Kacper? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu 10 3k Opublikowano 15 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia czesc Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Entom 225 15k Opublikowano 15 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2 godziny temu, Lisu napisał(a): czesc elo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujas 50 Opublikowano 15 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia hej Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Entom 225 15k Opublikowano 15 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 4 minuty temu, wujas napisał(a): hej hej Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Entom 225 15k Opublikowano 7 Września Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września Otwieram część pożegnalną tego tematu. Nie będę się tutaj szczególnie roztkliwiał, bo nie lubię pożegnań, ale też lwią część tego co chciałem powiedzieć, to rzekłem tu: Chciałbym tylko podziękować poszczególnym osobom za kilkaset godzin na TeamSpeak'u, a są to: @ Patryk, bo to chyba z Tobą przesiedziałem najwięcej. Prawie wszystkowiedzący, zawsze pomocny i służący radą albo protipem. Dzięki za znoszenie kilku moich błędów i nieporozumień @ Ferrum, nie wiem czy jest na tym serwerze bardziej cierpliwa osoba, na pewno nie w administracji. Co by trzeba było zrobić, żeby Ciebie faktycznie wkurwić, to ja pojęcia nie mam. Opowiedziałeś mi wiele ciekawych historii, również były to pewnie setki godzin na TS'ie. Dzięki wielkie, i oby do zoba gdzieś i kiedyś jeszcze @ Beryl, niewątpliwie pracownik stulecia MPK. Prawdziwy władca kierownicy Mercedesa Conecto, ale też świetny kompan do rozmów i obśmiewania wielu spraw. Trzymaj się Paweł i liczę na to, że uda Ci się spełniać marzenia. Good luck, Breyl @ Lexon51, szefo tego projektu. Zdarzało się zjebać, jak każdemu tak naprawdę, wiedz że nie mam Ci nic do zarzucenia, mierzysz się z kilkoma trudnościami. Wierzę, że uda Ci się to wszystko kiedyś ogarnąć i pokazać jeszcze jak wygląda serwer RP z klasą, czekam aż to zobaczę! @ Thinking, choć chyba nigdy wcześniej za sobą nie przepadaliśmy, to i tak się to chyba nie zmieniło. Ale nie przeszkodziło to w pogadaniu od czasu do czasu i pomęczeniu kilku skurwysynków w pseudoruście wraz z resztą ekipki @ xmarcin , nie ukrywam, że to właśnie Ty zainspirowałeś mnie do gry immersyjnej i zgłębienia świata LEA od podszewki. Jestem pewien, że niezwykle zależało Ci na poziomie gry LSPD i może na dłuższą skalę fajnej ilości graczy na serwerze udałoby Ci się to osiągnąć. I tak uważam, że w porównaniu do poprzednika LSPD zaliczyło ogromny progress - to Twoja zasługa @ xayoo777 , mocny zadymiarz, pomimo naszych kilku nieporozumień szanuję Cię w chuj i życzę Ci jak najlepiej. Dzięki też za otwarcie mi drogi do półświatka przestępczego, spróbowałem tak jak chciałem, wyszło mi tak jak się spodziewałem xD. Wierzę, że zawsze miałeś jak najlepsze intencje wobec swoich działań @ marcinek, w zasadzie jesteś pewnie osobą, z którą spędziłem TOP 2 godzin na TS'ie. Od początku istnienia projektu wchodziliśmy ze sobą w bardzo dużo interakcji, często wspominając nasze bambikowe czasy poprzednika. Zawsze wściekły i zdenerwowany marcinek to jest osoba, która na długo zapadnie mi w pamięć, synu matki @ Wuja Rychu, pamiętam nasze spiski przeciwko pewnej osobie na początku istnienia projektu. Fajnie, że udało nam się to zrealizować, xD. To Ty spędziłeś ze mną czas ucząc mnie komend ekipowych i podstawowych zasad na H1, nie zapomnę Ci tego. Potężny opiekun projektów IC. Jesteś kolejną w porządku osobą, która trafia na tą listę @ Browar, pomimo że mieliśmy kompletnie inne poglądy odnośnie gry IC na serwerze to nigdy nie zmieniło to mojego poglądu na Ciebie. Sympatyczny roleplayowy dziadziuś Browar i jego boomerski humor również na pewno zachowa się w mojej pamięci @ Froosty, choć zdarzało mi się krytykować Twoje pomysły pochodzące rodem z poprzedników, to nadal uważam, że fajnie było gadać razem na wiele innych tematów. Wielki commander ASD i SEU-driver. @ Perfidny, trochę też tego gadania na TS3 było, trafiasz na ścianę (nie)sławy xD @ WTH , miszczunio sampowskiej kierownicy, bez dwóch zdań. Ciężko byłoby mi znaleźć Tobie godnego przeciwnika na drogach Los Santos tego projektu. Trzymaj się, dowódco wojskowy, dzięki za szansę w CS-ie, xD. Męczyciel męczenników jakich mało @ NPC , na swoich dwóch kołach na pewno wyciągasz znacznie lepsze prędkości niż ja na moich dwóch nogach. Zdarzały nam się nieporozumienia, ale wierzę, że dasz sobie radę na swojej maszynie, Simbo @ kituss , i Ty mnie za kapusia uważałeś... a przynajmniej takie mnie słuchy doszły. Z Tobą też były spędzane godziny na TS'ie, całkiem przyjemnie to wspominam @ SZKES @ hagiroshy , dwóch kolejny poddymiarzy z ekipy kelly parku, których miałem okazję poznać krótko przez TS'a. Fajne z Was przyjemniaczki, chłopoki @ St0rmi , kiedy mój intek zobaczę??? Może się wyrobisz do końca projektu, haha @ Szkodnikk , wielki tępiciel dawców LEA, można powiedzieć że ich prawdziwy koszmar @ Ertel , wierzę że znajdziesz sobie pracę Kacper, nie przejmuj się hejterami @ Kamil , coś tam kiedyś gadaliśmy, potężny v-lider lspd xD @ wiewiur , w pewnej chwili chyba byłem jedną z niewielu osób udzielających się w LSPD, która miała nadal szacunek do Twojej ekipy i Ciebie. Niezłe z Was przyjemniaczki, ziąmki, powo dalej na scenie RP @ Liluszka , swego czasu też zdarzało nam się gadać na TS'ie w większym gronie, szkoda że odpuściłaś, ale rozumiem i szanuję. Trzymaj się tam i powodzonka! @ wujas , niezły z Ciebie alkoholik i hazardowiec. Mega w porządku osoba z świetnym poczuciem humoru i ogromnym dystansem do wszystkiego. Cieszę się, że mogłem Cię tutaj poznać @ Targon , prawdziwy sztywny git, ot co. Niesamowity alkoholik, ale zawsze z poczuciem humoru, choć nie zawsze ogarniający wszystko dookoła xD. Na pewno tak łatwo Cię nie zapomnę, trzymaj się tam, giga schlany łbie i sztywny gicie @ Gawronn , w zasadzie to prowadziliśmy swego rodzaju współpracę dot. Branży przez kilka miesięcy, więc też Cię tu uwzględnię No i każda inna osoba, która akurat teraz nie weszła mi w pamięć, ale miałem z nią pozytywne interakcje - to dla Was - WIELKIE DZIĘKI! I cóż ja więcej mogę powiedzieć, "niewykorzystane okazje lubią się mścić". A ja powoli zacznę stąd znikać, aż nasz statek dopłynie do samego końca. A, no i na koniec jeszcze; @ KirbY , dzięki za pysznego i ciepłego wrapa, oby udało Ci się wrócić na swoje stanowisko kierownicze. Wielu przyjemnych gejowskich seksów życzę A tymczasem, jak mówi klasyk: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xayoo777 330 6k Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września 17 minut temu, Entom napisał(a): Otwieram część pożegnalną tego tematu. Nie będę się tutaj szczególnie roztkliwiał, bo nie lubię pożegnań, ale też lwią część tego co chciałem powiedzieć, to rzekłem tu: Chciałbym tylko podziękować poszczególnym osobom za kilkaset godzin na TeamSpeak'u, a są to: @ Patryk, bo to chyba z Tobą przesiedziałem najwięcej. Prawie wszystkowiedzący, zawsze pomocny i służący radą albo protipem. Dzięki za znoszenie kilku moich błędów i nieporozumień @ Ferrum, nie wiem czy jest na tym serwerze bardziej cierpliwa osoba, na pewno nie w administracji. Co by trzeba było zrobić, żeby Ciebie faktycznie wkurwić, to ja pojęcia nie mam. Opowiedziałeś mi wiele ciekawych historii, również były to pewnie setki godzin na TS'ie. Dzięki wielkie, i oby do zoba gdzieś i kiedyś jeszcze @ Beryl, niewątpliwie pracownik stulecia MPK. Prawdziwy władca kierownicy Mercedesa Conecto, ale też świetny kompan do rozmów i obśmiewania wielu spraw. Trzymaj się Paweł i liczę na to, że uda Ci się spełniać marzenia. Good luck, Breyl @ Lexon51, szefo tego projektu. Zdarzało się zjebać, jak każdemu tak naprawdę, wiedz że nie mam Ci nic do zarzucenia, mierzysz się z kilkoma trudnościami. Wierzę, że uda Ci się to wszystko kiedyś ogarnąć i pokazać jeszcze jak wygląda serwer RP z klasą, czekam aż to zobaczę! @ Thinking, choć chyba nigdy wcześniej za sobą nie przepadaliśmy, to i tak się to chyba nie zmieniło. Ale nie przeszkodziło to w pogadaniu od czasu do czasu i pomęczeniu kilku skurwysynków w pseudoruście wraz z resztą ekipki @ xmarcin , nie ukrywam, że to właśnie Ty zainspirowałeś mnie do gry immersyjnej i zgłębienia świata LEA od podszewki. Jestem pewien, że niezwykle zależało Ci na poziomie gry LSPD i może na dłuższą skalę fajnej ilości graczy na serwerze udałoby Ci się to osiągnąć. I tak uważam, że w porównaniu do poprzednika LSPD zaliczyło ogromny progress - to Twoja zasługa @ xayoo777 , mocny zadymiarz, pomimo naszych kilku nieporozumień szanuję Cię w chuj i życzę Ci jak najlepiej. Dzięki też za otwarcie mi drogi do półświatka przestępczego, spróbowałem tak jak chciałem, wyszło mi tak jak się spodziewałem xD. Wierzę, że zawsze miałeś jak najlepsze intencje wobec swoich działań @ marcinek, w zasadzie jesteś pewnie osobą, z którą spędziłem TOP 2 godzin na TS'ie. Od początku istnienia projektu wchodziliśmy ze sobą w bardzo dużo interakcji, często wspominając nasze bambikowe czasy poprzednika. Zawsze wściekły i zdenerwowany marcinek to jest osoba, która na długo zapadnie mi w pamięć, synu matki @ Wuja Rychu, pamiętam nasze spiski przeciwko pewnej osobie na początku istnienia projektu. Fajnie, że udało nam się to zrealizować, xD. To Ty spędziłeś ze mną czas ucząc mnie komend ekipowych i podstawowych zasad na H1, nie zapomnę Ci tego. Potężny opiekun projektów IC. Jesteś kolejną w porządku osobą, która trafia na tą listę @ Browar, pomimo że mieliśmy kompletnie inne poglądy odnośnie gry IC na serwerze to nigdy nie zmieniło to mojego poglądu na Ciebie. Sympatyczny roleplayowy dziadziuś Browar i jego boomerski humor również na pewno zachowa się w mojej pamięci @ Froosty, choć zdarzało mi się krytykować Twoje pomysły pochodzące rodem z poprzedników, to nadal uważam, że fajnie było gadać razem na wiele innych tematów. Wielki commander ASD i SEU-driver. @ Perfidny, trochę też tego gadania na TS3 było, trafiasz na ścianę (nie)sławy xD @ WTH , miszczunio sampowskiej kierownicy, bez dwóch zdań. Ciężko byłoby mi znaleźć Tobie godnego przeciwnika na drogach Los Santos tego projektu. Trzymaj się, dowódco wojskowy, dzięki za szansę w CS-ie, xD. Męczyciel męczenników jakich mało @ NPC , na swoich dwóch kołach na pewno wyciągasz znacznie lepsze prędkości niż ja na moich dwóch nogach. Zdarzały nam się nieporozumienia, ale wierzę, że dasz sobie radę na swojej maszynie, Simbo @ kituss , i Ty mnie za kapusia uważałeś... a przynajmniej takie mnie słuchy doszły. Z Tobą też były spędzane godziny na TS'ie, całkiem przyjemnie to wspominam @ SZKES @ hagiroshy , dwóch kolejny poddymiarzy z ekipy kelly parku, których miałem okazję poznać krótko przez TS'a. Fajne z Was przyjemniaczki, chłopoki @ St0rmi , kiedy mój intek zobaczę??? Może się wyrobisz do końca projektu, haha @ Szkodnikk , wielki tępiciel dawców LEA, można powiedzieć że ich prawdziwy koszmar @ Ertel , wierzę że znajdziesz sobie pracę Kacper, nie przejmuj się hejterami @ Kamil , coś tam kiedyś gadaliśmy, potężny v-lider lspd xD @ wiewiur , w pewnej chwili chyba byłem jedną z niewielu osób udzielających się w LSPD, która miała nadal szacunek do Twojej ekipy i Ciebie. Niezłe z Was przyjemniaczki, ziąmki, powo dalej na scenie RP @ Liluszka , swego czasu też zdarzało nam się gadać na TS'ie w większym gronie, szkoda że odpuściłaś, ale rozumiem i szanuję. Trzymaj się tam i powodzonka! @ wujas , niezły z Ciebie alkoholik i hazardowiec. Mega w porządku osoba z świetnym poczuciem humoru i ogromnym dystansem do wszystkiego. Cieszę się, że mogłem Cię tutaj poznać @ Targon , prawdziwy sztywny git, ot co. Niesamowity alkoholik, ale zawsze z poczuciem humoru, choć nie zawsze ogarniający wszystko dookoła xD. Na pewno tak łatwo Cię nie zapomnę, trzymaj się tam, giga schlany łbie i sztywny gicie @ Gawronn , w zasadzie to prowadziliśmy swego rodzaju współpracę dot. Branży przez kilka miesięcy, więc też Cię tu uwzględnię No i każda inna osoba, która akurat teraz nie weszła mi w pamięć, ale miałem z nią pozytywne interakcje - to dla Was - WIELKIE DZIĘKI! I cóż ja więcej mogę powiedzieć, "niewykorzystane okazje lubią się mścić". A ja powoli zacznę stąd znikać, aż nasz statek dopłynie do samego końca. A, no i na koniec jeszcze; @ KirbY , dzięki za pysznego i ciepłego wrapa, oby udało Ci się wrócić na swoje stanowisko kierownicze. Wielu przyjemnych gejowskich seksów życzę A tymczasem, jak mówi klasyk: awwwwwww Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronn 457 2k Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września Dzięki za giere, powo dalej Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WTH 147 3k Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września Miło się z Tobą męczyło oponentów, a o CS'a sam się skurwysynie prosiłeś działaniami =D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi