Blancik 8 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Firma ochroniarska Alien Security została założona w 2001 roku przez byłego żołnierza. Po zakończeniu służby w armii John postanowił wykorzystać swoje doświadczenie i umiejętności, aby założyć własną firmę ochroniarską. Początkowo firma oferowała usługi ochrony osób i mienia dla kilku małych przedsiębiorstw. Jednak dzięki ciężkiej pracy i zaangażowaniu, firma szybko się rozwijała i zaczęła otrzymywać coraz więcej zleceń od większych przedsiębiorstw i instytucji. W 2005 roku firma otrzymała zlecenie od jednej z największych firm w branży finansowej w mieście, co pozwoliło mu znacznie się rozwinąć. W ciągu następnych kilku lat firma nawiązała współpracę z wieloma dużymi przedsiębiorstwami i instytucjami, zapewniając im profesjonalne usługi ochrony. Obecnie jest jednym z liderów na rynku usług ochroniarskich i zatrudnia ponad tysiąc przeszkolonych pracowników. Firma stale inwestuje w nowoczesne technologie i szkolenia dla swoich pracowników, aby zapewnić swoim klientom najlepszą możliwą ochronę. - Ochrona fizyczna -Ochrona Imprez - Projektowanie i Instalacja systemów alarmowych - Ochrona budynków oraz Firm - Monitoring - Bramki wykrywające generujące alarm (Do uzupełnienia) Wszystkie pytania oraz sprawy biznesowe zapraszam : @ alien[email protected] Cześć. Postanowiłem otworzyć firmę ochroniarską, prowadziłem już ten rodzaj biznesu na kilku różnych serwerach. Postanowiłem wraz z ekipą spróbować i sił tutaj, mam nadzieje jak najdłużej. Co tu więcej mówić duże doświadczenie na scenie RP, I dużo wolnego czasu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neeq 114 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Przyda się ochrona, zapraszam na moje PW zgodnie z wytycznymi: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4JT3R3K 638 1k Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Podoba mnie się Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insomnia 14 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Super ☺️ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikorollo 19 1k Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Będzie ciśnięte 🤣 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insomnia 14 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 📄Praca📄 🎖Poszukujemy osób z doświadczeniem w branży ochrony, jak również pracowników bez doświadczenia, którzy chcą zdobyć umiejętności i kwalifikacje pozwalające na pozostanie w naszej branży. Oferty pracy kierujemy do osób we wszystkich przedziałach wiekowych. Kontakt ; 📞2166 lub 📞3576 Lub E-mail ; Insomia96#0393 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insomnia 14 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Alien Security oferuje usługi ochrony w całym Los Santos w różnych formach i typach, dotyczących asekuracji zarówno osób prywatnych, jak i przedsiębiorstw, zarządców obiektów użyteczności publicznej, czy instytucji państwowych. Wieloletnie doświadczenie i systematyczne podnoszenie kwalifikacji pozwala nam na profesjonalną realizację każdego typu zleceń z zakresu szeroko rozumianej ochrony obiektów, osób i mienia. Zapewniamy usługi ochroniarskie, w ramach których zabezpieczamy pojedyncze budynki i całe kompleksy, takie jak: hale magazynowe; hale przemysłowe; obiekty produkcyjne; urzędy; biurowce; place budów; remonty itp.Kontakt ; 📞2166 lub 📞3576 Lub E-mail ; Insomia96#0393 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZION. 178 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Cisza pod tematem, cisza pod panelem. Archiwum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi