Przemyslaw 564 2k Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego (edytowane) McGrath Bar - Jest to świeżo otwarty bar zlokalizowany na wschodniej części miasta a dokładniej na dzielnicy El Corona, lokal należydo Kevin'a Mcgrath'a, lokalna ludność może go kojarzyć jako starego wygę który sprawia wrażenie szaleńca - wiadomo o nim też żema zamiłowanie do jazdy na harley'u i jest wysoko położonym w hierarchii członkiem "gangu motocyklowego" co będzie przekładało się na biznes a mianowicie bar prócz bycia źródłem dochodów będzie pełnił również rolę miejsca spotkań bractwa objawicieli zrzeszonego w Los Santos - to właśnie w tym miejscu będzie można spotkać członków klubu Revelators MC, obgadać z nimi interesy lub napić się zwyczajnie gorzały i wrzucić coś na ruszt. Miejsce to może odwiedzić każdy, lecz czarnoskórzy nie są w tym lokalu mile widziani, z racji że klub jest skrajne rasistowski wizyta Afroamerykanów może nieść za sobą nieprzyjemne skutki w postaci awantury. Wieczornymi porami pod lokalem często można natknąć się na kolumny motocykli, jeśli zobaczysz taki widok wiedz że zapewne w tym miejscu odbywa się zlot a wnętrze baru jest zapełnione przez upitych motocyklistów. Kontakt: Kevin McGrath - 1997 OOC:Strzała, skoro jest klub to musi być i bar - co nie? Ten bar będzie miejscem w którym będziemy toczyć rozgrywkę i każdy kto będzie miał do nas sprawę będzie wiedział gdzie nas znaleźć. W prowadzeniu biznesów mam już doświadczenie i uważam że nie jest to nic trudnego - dodam że nie zamieszczam menu oraz loga ponieważ uważam te elementy za zbędne przy tego typu aplikacji. Edytowane 10 Marca przez Przemyslaw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vecino 189 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Aplikacja jest bardzo skromna, postanawiam dać Ci kredyt zaufania jak zrobiła to rada półświatka. Liczę że nie zmarnujesz nadanej Ci szansy. Zapraszam na moje PW zgodnie z wytycznymi które znajdziesz w tym dziale: https://getfame.pl/forums/topic/234-mój-biznes-został-zaakceptowany-co-dalej/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZION. 178 Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Śmierć postaci = śmierć biznesu. Archiwum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi