Skocz do zawartości

McGrath Bar

Przemyslaw
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5u9PV5P.jpg

McGrath Bar - Jest to świeżo otwarty bar zlokalizowany na wschodniej części miasta a dokładniej na dzielnicy El Corona, lokal należy
do Kevin'a Mcgrath'a, lokalna ludność może go kojarzyć jako starego wygę który sprawia wrażenie szaleńca - wiadomo o nim też że
ma zamiłowanie do jazdy na harley'u i jest wysoko położonym w hierarchii członkiem "gangu motocyklowego" co będzie przekładało się na biznes
a mianowicie bar prócz bycia źródłem dochodów będzie pełnił również rolę miejsca spotkań bractwa objawicieli zrzeszonego w Los Santos - to właśnie
w tym miejscu będzie można spotkać członków klubu Revelators MC, obgadać z nimi interesy lub napić się zwyczajnie gorzały i wrzucić coś na ruszt.
Miejsce to może odwiedzić każdy, lecz czarnoskórzy nie są w tym lokalu mile widziani, z racji że klub jest skrajne rasistowski wizyta Afroamerykanów
może nieść za sobą nieprzyjemne skutki w postaci awantury. Wieczornymi porami pod lokalem często można natknąć się na kolumny motocykli,
jeśli zobaczysz taki widok wiedz że zapewne w tym miejscu odbywa się zlot a wnętrze baru jest zapełnione przez upitych motocyklistów. 

OOC:
Strzała, skoro jest klub to musi być i bar - co nie? Ten bar będzie miejscem w którym będziemy toczyć rozgrywkę i każdy kto będzie miał do nas sprawę będzie wiedział gdzie nas znaleźć. W prowadzeniu biznesów mam już doświadczenie i uważam że nie jest to nic trudnego - nie mam w tym podpunkcie nic więcej do dodania pzdr. 

Edytowane przez Przemyslaw
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...