Fierra 71 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Chelli Gym - Nowo powstała siłownia na terenie Idlewood. Miejsce to, otwarte jest całodobowo 24/7/365, aby klubowicze mieli pełny dostęp do sprzętu każdego dnia, o każdej godzinie. Głową siłowni jest młoda Afroamerykanka - Michelle Chambers. Już od dzieciaka interesowała się ową tematyką i w końcu postanowiła zrealizować swoje małe marzenie. Lokal jest zbudowany w industrialnym stylu, tak aby każdy znalazł tutaj swoje miejsce i czuł się jak w domu. Sprzęt natomiast jest bardziej nowoczesny, lecz klimat z pewnością poczujecie. Nie brakuje również miejsca na sprawdzenie się w boksie, czy innej sztuce walki. Spoiler Witam serdecznie. Stwierdziłam, że spróbuje swoich sił w czymś nowym, bo mimo, że styczność z RolePlay'em mam od bardzo dawna, nigdy nie miałam okazji prowadzić własnego biznesu. Chcę spędzić miło czas w gierce, wprowadzić przyjemny klimat tego miejsca, świetnie się przy tym bawiąc, bo właśnie o to w tym wszystkim chodzi. Edytowane 22 Marca przez Fierra Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZION. 178 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego No niech będzie. Przyjmuję. Zapraszam na nasze PW zgodnie z wytycznymi: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDemon 127 2k Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Podoba mi się, będę wpadać 🥰 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farmer 79 1k Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Bardzo profesjonalnie to wygląda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fierra 71 Opublikowano 18 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 9 minut temu, Farmer napisał(a): Bardzo profesjonalnie to wygląda Jak zawsze 😎 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fierra 71 Opublikowano 13 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca (edytowane) ** Na stronie Chelli Gym pojawił się nowy post ** Dzisiejszego dnia doszło do obniżek cen w Naszej siłowni! Od teraz cennik prezentuje się następująco: Karnet Siłowy - 30$ Karnet Sztuki Walki - 200$ Suplement Siłowy - 30$ Energetyki - 15$Dodatkowo został zamontowany system audio w budynku, dzięki temu, ćwiczenie stanie się o wiele przyjemniejsze! ZAPRASZAMY! Edytowane 24 Marca przez Fierra Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmarcin 600 4k Opublikowano 9 Maja Udostępnij Opublikowano 9 Maja Archiwum. Dzięki za dotychczasową grę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi