Russian 62 3k Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Underground & Customs 🛠️Warsztat założony przez owego Jeffrey'a, oraz jego dobrego znajomego Felipe. Dwójka przyjaciół wspólnymi siłami zapoczątkowała funkcjonowanie ich warsztatu, siedząc razem pewnego wieczoru na kanapie, popijali sobie przy tym różnorodne trunki i wpatrywali się w telewizor oglądając mecz baseball'a. To właśnie wtedy Jeffrey wraz z Felipe poruszyli temat własnego biznesu. Po dłuższych rozmowach i różnych konkluzjach, dwójka mężczyzn doszła do wspólnego wniosku, że od dziecka mają tą samą pasję, zamiłowanie do samochodów (motoryzacji/mechaniki). Postanowili więc, że wspólnymi siłami postarają się połączyć ich pasje z pracą, czerpiąc z tego przyjemność i jednocześnie zysk. I tak finalnie, u obu mężczyzn narodził się pomysł stworzenia własnego warsztatu samochodowego, który będzie rozpoznawalny pod szyldem: "Underground & Customs". Po upływie dłuższego czasu, od wdrążenia w życie planu o stworzeniu wspólnego biznesu, Jeffrey, jak i Felipe dzięki swojemu błyskawicznemu działaniu, bez zastanowienia dążyli po swój cel, i tak w końcu udało im się dopiąć swego. Dwójka przyjaciół, wydała wszystkie swoje oszczędności, aby warsztat zaczął normalnie funkcjonować, lecz obaj cieszyli się, że skutecznie udało im się otworzyć swój własny biznes. I tak oficjalnie pierwszy lokal warsztatu Jeffrey'a i Felipe stanął w Las Venturas. Dwójka mężczyzn z pełnym przytupem zaczęli rozwijać swój warsztat, początkowo reperując auta z drobnymi usterkami, z czasem jednak zaczęli piąć się ku górze i zarabiać to coraz większe pieniądze, które inwestowali w nowe narzędzia, maszyny, bądź po prostu w nowych pracowników. Dzięki dobrej inwestycji, byli w stanie podejmować się cięższych napraw, a z czasem zaczęli zajmować się również tuning'iem aut, lakiernictwem, detailing'iem, itp. Po kilku latach prowadzenia warsztatu w Las Venturas, zarobili dość sporo pieniędzy. Postanowili iść w zaparte i poszerzyć swą działalność. W taki sposób Jeffrey, wraz ze swym kompanem Felipe, wpadli na kolejny pomysł, który bez namysłu postanowili wykonać. Spakowali bagaże, biorąc ze sobą tylko najpotrzebniejsze rzeczy, oraz sporą ilość gotówki. Dwójka przyjaciół postanowiła opuścić Las Venturas, tym samym oddając swą pieczę nad: "Underground & Customs", wprost do rąk swych nabytych i zaufanych pracowników. I tak oto Jeffrey i Felipe, opuścili LV, i udali się wprost do Los Santos (Idlewood), gdzie również chcą spróbować swoich sił, tworząc ponownie warsztat pod znanym szyldem: "Underground & Customs", lecz tym razem w nowym dla nich miejscu, jakim jest: Idlewood, bo to właśnie tam postanowili wyruszyć, aby kontynuować to, co zaczęli w LV. ************************************************************************************ Tydzień później po przyjeździe przyjaciół do Idlewood:Felipe kontaktuje się z Jeffrey'em w sprawie podjęcia decyzji zakupu lokalu w centrum iwood. Decydują się na kupno większego garażu który zostanie urządzony na profesjonalny warsztat samochodowy.Kilka dni po kupnie lokalu w centrum Idlewood:Jeffrey, wraz z Felipe wysyłają wniosek do władz miasta o uzyskanie wszelkich pozwoleń na otworzenie warsztatu na iwoood.Po upływie dłuższego czasu:Warsztat w ścisłym centrum iwoood zaczyna funkcjonować z pełną parą - W warsztacie znajduje się sprzęt z górnej półki, na dodatek cały warsztat jest budowany z myślą na przyszłość. ************************************************************************************ ************************************************************************************Jeffrey - 2036 Felipe - 2037 Floyd - 1897 Lily - 3133 ************************************************************************************ - Profesjonalny tuning pojazdów mechanicznych - Lakierowanie - Wymiana opon - Przeglądy techniczne na życzenie klienta - Kompletny montaż jak i demontaż części zamiennych karoserii SWAP silnika - Założenie body kitów na pojazdy - Oklejanie pojazdów w wszelkiej kolorystyce wybranej przez klienta - Przyciemnianie lamp - Polerowanie - Myjnia ręczna - Serwis klimatyzacji - Obsługa automatycznych skrzyń biegów - Elektryka i elektronika - ************************************************************************************(Części cenowo podlegają zmianie!!) - (Cennik w formie wizytówki) ************************************************************************************************************************************************************************ Siemanko. Jak większość z was wie, wspólnie z @ PiotrusPannn prowadziliśmy na poprzednim serwisie swój biznes, jakim również był warsztat samochodowy o tej samej nazwie: "Underground Service". Z racji tej iż fajnie grało nam się prowadząc ten warsztat, postanowiliśmy, że na nowym serwisie również spróbujemy swoich sił i stworzymy coś podobnego, a może nawet i coś lepszego. Plan na grę początkowo jest prosty, tak jak wspomniałem w temacie, będziemy prowadzić zwykły warsztacik, który zajmuję się głównie naprawami pojazdów, bądź też ich tuning'iem, lakierowaniem itp. Z czasem pójdziemy dalej i może pokusimy się nawet, o ciekawsze pomysły, które postaramy się wdrążyć do gry naszego warsztatu, wszystko jednak już zależne od tego jak potoczy się nam w samej rozgrywce. Co do kreacji warsztatu chcemy zrobić wszystko, aby rozgrywka w naszym warsztacie toczyła się przyjemnie dla nas samych, jak i zarówno dla innych graczy. W prowadzeniu biznesu warsztatu mamy dość spore doświadczenie, które postaramy się wykorzystać i pokazać z jak najlepszej strony. W prowadzeniu innych biznesów również posiadamy doświadczenie, więc nie ukrywam, że w przyszłości pomyślimy może o stworzeniu innego biznesu pod szyldem "Underground". Początkowo jednak postawiliśmy na warsztat i to na nim chcielibyśmy się jak na razie skupić. Z naszej strony póki co to chyba tyle, liczymy na szanse i miejmy nadzieje, że zobaczymy się już w samej grze, pozdrawiam! 😁 Credit by: @ PiotrusPannn @ Russian Edytowane 22 Marca przez ZION. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cherry 66 4k Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego trzymam kciuki chłopaki!✊ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrusPannn 45 2k Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Lecymy z tym warsztatem! 😅🔥 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogkefir 220 1k Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego na poprzedniku nawet po północy był ktoś aktywny na warsztacie, powo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farmer04 12 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Siemanko! 😄 Elegancko Pany, do przodu! 👌😄 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snejkupl 144 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego To je marka, powodzenia 😄 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcioo 462 4k Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Bardzo przyjemna dla oka aplikacja, powodzenia 👍 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrusPannn 45 2k Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2 godziny temu, Cherry napisał(a): trzymam kciuki chłopaki!✊ Dzięki! 🤗 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrusPannn 45 2k Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2 godziny temu, ogkefir napisał(a): na poprzedniku nawet po północy był ktoś aktywny na warsztacie, powo Miło nam to słyszeć, staraliśmy się wykazać jak największą aktywnością, dzięki! 😃 1 godzinę temu, Farmer04 napisał(a): Siemanko! 😄 Elegancko Pany, do przodu! 👌😄 Siemasz! 😁 - Dokładnie jak mówisz, do przodu. Mam nadzieje, że złapiemy się w gierce i pogramy coś wspólnie, pozdro wariacie! 😅👊 49 minut temu, snejkupl napisał(a): To je marka, powodzenia 😄 To jest marka, to jest styl. 😂 - Dzięki wielkie! 39 minut temu, Rafcioo napisał(a): Bardzo przyjemna dla oka aplikacja, powodzenia 👍 Dzięki wielkie, staraliśmy się, aby aplikacja cieszyła oko! 😎 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidos 328 1k Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Underground to marka, powodzenia mordy - czekam na wasz start żeby sobie coś tam pogierczyć! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniu 79 1k Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Phah, czekałem na to!! Jedziemy z tematem 😄 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vecino 189 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Niech będzie. Zapraszam na nasze PW zgodnie z wytycznymi: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkeysniffer7 201 Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego graficznie to to lezy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDemon 127 2k Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Ruski - mam nadzieję, że znowu się spotkamy na szlaku, tym razem nie pod koniec serwera 🤣 Powodzenia, trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farmer 79 1k Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego sprawdzona marka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zugi 165 2k Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego ** Na stronie mozna ujrzeć nowy anonimowy komentarz ** Zadzwoniłem na telefon do warsztatu by dowiedzieć się w jakiej lokalizacji się znajdują. Nikt nie odebrał, po chwili otrzymałem smsa z wiadomością o dokładnej lokalizacji. Gdy przyjechałem w warsztacie odrazu zostałem nie miło potraktowany, tfu... nawet się do mnie nie odezwali. Gdy zapytałem się gdzie moge zaparkować nikt mi nie odpowiedział. Jeden gościu chodził po warsztacie i się tylko patrzył. Gdy już zaparkowałem w jednym miejscu SAM Z SIEBIE, wysiadłem z pojazdu. Czekałem aż ktos podejdzie kilku chłopa stalo i ze sobą gadało jeden chodził do okołą nie racząc do mnie podejść. Gdy się zapytałem czy ktos moze mi pomoc - znow brak odpowiedzi. Totalna porażka i zero profesjonalizmu. Nic z tego nie rozumiem. Nikomu nie polecam... ** Wystawił 1/5 gwiazdek ** ** Do komentarza został dołączony krótki materiał na którym widać, mężczyznę chodzącego w kółko oraz mężczyzn którzy stali dalej. Można również usłyszeć ich rozmowę jak i brak jakiejkolwiek odpowiedzi na wołaną pomoc. ** Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Russian 62 3k Opublikowano 7 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca (edytowane) *** *** *** Edytowane 7 Marca przez Russian Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Russian 62 3k Opublikowano 9 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca Strzałka - Potrzebujesz zholować auto? Underground & Customs - W naszej ofercie od dnia 09.03.2023 do zespołu dołącza TOWN TRUCK, zapraszamy do kontaktu!- 2036 - 2037 - 3133 - 3070 - 8722 - 7812 - 12694 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrusPannn 45 2k Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snejkupl 144 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Dobrze odjebane na od%#@dol 😄 -Underground Service Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Russian 62 3k Opublikowano 10 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 18 minut temu, snejkupl napisał(a): Dobrze odjebane na od%#@dol 😄 -Underground Service Koleszko nikt ciebie o zdanie nie prosił, nie jest to zależne ode mnie tylko Administracja miała zmienić nazwę postu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi