Skocz do zawartości

Center GYM

Estavan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

DHbgvNp.png

Center GYM - Nowo powstała siłownia w samym centrum Los Santos. Jeśli szukasz miejsca do ćwiczeń, gdzie znajdziesz najlepszej jakości sprzęt czy też najlepszych trenerów to doskonale trafiłeś! Problem z dobraniem ćwiczeń? Nie potrafisz ułożyć diety? Nie wiesz po prostu jak masz zacząć? Może chcesz zapoznać się z nowymi sztukami walki? Nasza wyspecjonalizowana kadra pomoże ci również w treningu. W Center GYM znajduje się wiele wyspecjewalizonego sprzętu bardzo wysokiej jakości, dzięki któremu ćwiczenia będą samą przyjemnością. Zaopatrzysz się u nas także w  suplementy i odżywki. Siłownia dzięki systemowi karnetów jest otwarta praktycznie całą dobę. Nie czekaj i odwiedź nas już teraz! Zbuduj wymarzoną sylwetkę razem z nami!

BhxgGmt.png

Siłownia Center GYM została założna przez Estavan'a Vasquez'a wraz ze wspólnikami. Dopiero rozpoczynamy działalność w Los Santos w tym roku - 2023. Jednakże jesteśmy otwarci na każde uwagi klientów. Chcemy aby każda osoba, która przyjdzie do nas czuła się jak najlepiej. Lokal został doinwestowany w jak najlepszy sprzęt dostępny na rynku. Zatrudniamy kadrę, która nie tylko zna się na swoim fachu, ale także są to pasjonaci. Wierzymy w nas sukces, jak i jeszcze bardziej w wasz! 

ZeA93Or.png

Karnet - 50$

Suplement - 50$

Karnet sztuki walki - 300$ 

Energetyki - 15$

Woda - 5$

42JHaqb.png

Mieścimy się w samym centrum Los Santos. Dokładna lokalizacja została przedstawiona na mapce poniżej, ale z pewnością po bilbordach na ścianach traficie do nas bardzo łatwo.

IrsDPY4.png

w9dDhtI.png

Hejo, zawsze miałem pomysł prowadzenia jakiegoś biznesu i skoro nadarza się okazja to czemu by nie spróbować swoich sił? Z pewnością nie mam zamiaru prowadzić biznesu tylko do bicia /duty czy zatrudniania każdej przypadkowej albo też odwalającej osoby do biznesu. Z pewnego sensu biznes to jakaś wizytówka tego co chce się prezentować na serwerze. Mam nadzieję, że dacie mi szansę i się nie zawiedziecie. Oczywiście ceny czy też jakby się nałożyla lokalizacja z innym biznesem to będą do ustalenia. Z góry jeszcze raz dziękuję 😉

Edytowane przez Estavan
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...