Skocz do zawartości

REST'ORANI

Dzemor
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

spacer.png

- REST'ORANI;

Rodzinna gastronomia, powstała początkiem 2023 przez KAKHABER’A MERABISHVILI’EGO – Gruzińskiego imigranta. Znajduje się ona w centrum Idlewood. Lokal wyróżnia się od innych swoim klimatem oraz menu. Wchodząc do środka można ujrzeć typowo Gruziński wystrój oraz tamtejszą muzykę. Za ladą mężczyzna o śniadej karnacji ugniata ciasto, jednocześnie śpiewając pod nosem piosenke. Lokal idealnie wpasowuje się w wymagania klientów, którym zależy na wszechstronności. Można tutaj zjeść zarówno najprostszego Fast-fooda, jak i dania z Gruzińskiej kuchni. W opiniach restauracji można dostrzec docenienie jakości produktów oraz samej obsługi. Sporo osób wychwala różnorakie dania, często popełniając literówki w nazwie tych "egzotycznych" potraw. Wewnątrz lokalu znajduje się sporo fotografii krajobrazowych gór Kaukaskich, jak i zdjęć samego właściciela przygotowującego rodowite potrawy. Lokal oferuje także własny catering jak i dostawy na terenie całego miasta.

- MENU

Restauracja oferuje szeroką ofertę gastronomiczną, poczynając od porcji frytek kończąc na wyrafinowanych daniach kuchni Kaukaskiej. Podstawową zasadą tego menu jest dobro i zadowolenie klienta. Sugerując się ową zasadą restauracja nie posiada sztywnego menu. Niżej przedstawione są dania będące dumą i znakiem rozpoznawalnym restauracji.

Chaczapuri - ciasto w kształcie łódki z dodatkami, posiada dwie "wersje", szefa - w skrócie pizza serem lub batumskie - oprócz sera dodaje się jeszcze kurze jajko

Chinkali - "pierogi" z bulionem oraz baraniną lub wołowiną, pikantne

Pchali - przystawka, kulki wymieszanych warzyw, owoców, orzechów, ziół oraz przypraw

Satsivi - danie drobiowe z sosem orzechowym ozdabiane owocami granatu

oraz wiele innych...

- KONTAKT

Szukasz pracy? Rekrutujemy kucharzy, barmanów i kelnerów. Miła atmosfera, dobre wynagrodzenie. Jesteś zainteresowany? Zadzwoń!

Chcesz zaproponować współpracę, zamówić catering? Żaden problem! Skontaktuj się z nami za pomocą numeru podanego poniżej.

Kakhaber Merabishvili –  xxx-xxx-xx

spacer.png

- OOC

Cześć, z tej strony Dżemor. Wychodzę z aplikacją restauracji. Chce postawić na coś nowego, dosyć rzadko spotykanego na serwerach. Mam zamiar prowadzić biznes w sposób jak najbardziej klimatyczny, zarówno od strony gry, jak i od strony wystroju. Jeśli pojawi się grupa bądź organizacja o narodowości "kaukaskiej", bardzo chętnie wejde z nimi w interakcje, doda to z pewnością smaczku tej restauracji. Doświadczenie w prowadzeniu tego typu biznesu mam, gdyż prowadziłem już parokrotnie gastronomie. Mam nadzieje, że dostane szanse.

Edytowane przez Dzemor
Odnośnik do odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...