Przemyslaw 564 2k Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego (edytowane) witam, w tym temacie będe prezentował moje niezwykłe prace w blenderze, jeśli ktoś potrzebuje grafiki do np. aplikacji można pisać do mnie na discord PszemoVagos#0570 mimo że nie umiem za wiele postaram się pomóc zupełnie za darmo, poniżej przesyłam kilka dawnych prac. Cytat Cytat Cytat Cytat Edytowane 6 Lutego przez Przemyslaw Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogkefir 220 1k Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego jakim chujem masz ostre krawędzie w renderze xD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4JT3R3K 638 1k Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Polecam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyslaw 564 2k Opublikowano 10 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyslaw 564 2k Opublikowano 10 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi