Shelby 818 11k Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Nazwa postaci i/lub nazwa konta globalnego: gangbanger18thRodzaj oraz powód nadanej kary: ban Wyjaśnienie: Szanowni Państwo. W związku z decyzją o nałożeniu na mnie bana na serwerze roleplay, na podstawie zarzutu działania na szkodę serwera, pragnę złożyć niniejszą apelację. Jestem głęboko przekonany, że moje działania nie były celowo skierowane przeciwko serwerowi i nie spowodowały żadnych szkód.Poniżej przedstawiam kilka kluczowych argumentów, które uzasadniają moją apelację: Brak intencji wyrządzenia szkód: Podkreślam, że nie miałem żadnych złych intencji ani zamiaru działania na szkodę serwera. Moje działania zostały błędnie zinterpretowane lub były wynikiem nieporozumienia. Działania nieznaczące: Moje działania nie miały negatywnego wpływu na funkcjonowanie serwera. Były one nieistotne w kontekście ogólnej aktywności i nie powodowały zakłóceń w rozgrywce czy pracy administracji serwera. Prośba o szansę naprawy: W związku z powyższym, zwracam się z uprzejmą prośbą o możliwość naprawy i odbanowania mojego konta na serwerze. Zobowiązuję się do zapoznania się ze wszystkimi zasadami i regulaminem oraz do przestrzegania ich w pełnym zakresie, tym samym zastopowania akcji "filmikowych" odnośnie serwera. gdzie wyjąłem kilka brudów. Chciałem tym "bardziej" pokazać co administracja owego serwera robiła nie w porządku do graczy, niżeli jakkolwiek kogokolwiek zniechęcić do was. Mając na uwadze powyższe argumenty, uprzejmie proszę o dokładne przeanalizowanie mojej sprawy. Wierzę, że zespół aplecyjny podejmie uczciwą decyzję, uwzględniającą moje apelacyjne argumenty oraz fakt, że moje działania nie miały szkodliwego wpływu na serwer.Proszę o rozpatrzenie mojej apelacji oraz o przywrócenie mi możliwości korzystania z serwera roleplay. Jestem gotowy do podejmowania wszelkich dodatkowych kroków, które mogą przyczynić się do wyjaśnienia tej sprawy, włącznie z przedstawieniem dowodów i świadków. Z wyrazami szacunku, gangbanger18th. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokainowy 113 Opublikowano 4 Czerwca Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Uprzejmie donoszę, że apelacja została rozpatrzona pozytywnie. Pragnę nadmienić także, że na Twoje konto zostaje nałożona klątwa na okres 30 dni. Z wyrażami szacunku, Kokainowy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi