Wolfx 70 3k Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Siema. Ostatnio chciałem wejść do gry i mi pisało, że muszą się załadować zasoby servera. Tak więc poczekałem chwilę, co jakiś czas crashowalo ale mimo to wracałem do gry i ładowały mi się dalej, zatrzymało mi się na dwóch zasobach - gdy załaduje się jeden z nich to nagle wyskakuje mi komunikat o crashu oraz na chacie powiadomienie, że nie mogę pobrać jakiegoś tam zasobu. Może ktoś pomóc? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk 36 Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Próbowałeś pobrać wszystkie te pliki bezpośrednio z linku i wgrać do folderu GTA San Andreas w "Dokumentach"? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfx 70 3k Opublikowano 29 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Nie, ale zrobiłem reinstalla i działa. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi