Koza 693 2k Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia ** 26 kwietnia do sieci na platrofmy streamingowe wpadł singiel popularnego artysty GOAT'a który przez swoje ostatnie ruchy wzbudził dużo kontrowersji. Singiel ma bardzo dobrze brzmienie audio przez zaawansowany sprzęt. Cała piosenka wyszła spod szyldu 43'MOE czyli wytwórni do której należy muzyk. ** Spoiler [Chorus] Hell, Hell, Hell Tak bardzo chcę odnaleźć swoje miejsce Nie chcę już dłużej tu zostać Muszę uciekać, by znaleźć spokój i szczęście Hell, Hell, Hell Chcę poczuć wolność, chcę mieć swój czas Nie chcę już patrzeć wstecz, nie chcę już się bać Muszę uciekać, by odnaleźć swoją drogę Hell, Hell, Hell Nie chcę już dłużej ukrywać swych marzeń Muszę działać, by je spełnić Bo tylko wtedy poczuję się wolny i spełniony Hell, Hell, Hell Chcę odnaleźć swoje miejsce na świecie Nie chcę już być zniewolony, nie chcę już cierpieć Muszę uciekać, by znaleźć swój własny raj. [Verse 1] Chcę uciec, stąd jak najszybciej Nie mogę już tu zostać, to za ciężki ciężar Chcę być wolny, oddychać pełną piersią Ale to miejsce mnie dusi, to jak ciągła walka Potrzebuję planu, jak się stąd wydostać Nie chcę już patrzeć wstecz, nie chcę już tu zostać Muszę odnaleźć swoją drogę, muszę iść naprzód Bo to co było, już przeminęło, czas na nowy start Nie chcę już dłużej udawać, że wszystko jest w porządku Nie chcę już udawać, że jestem w pełni szczęśliwy Bo w środku czuję ból i ciągłe niepokoje Muszę uciekać, by w końcu znaleźć spokój [Chorus] Hell, Hell, Hell Tak bardzo chcę odnaleźć swoje miejsce Nie chcę już dłużej tu zostać Muszę uciekać, by znaleźć spokój i szczęście Hell, Hell, Hell Chcę poczuć wolność, chcę mieć swój czas Nie chcę już patrzeć wstecz, nie chcę już się bać Muszę uciekać, by odnaleźć swoją drogę Hell, Hell, Hell Nie chcę już dłużej ukrywać swych marzeń Muszę działać, by je spełnić Bo tylko wtedy poczuję się wolny i spełniony Hell, Hell, Hell Chcę odnaleźć swoje miejsce na świecie Nie chcę już być zniewolony, nie chcę już cierpieć Muszę uciekać, by znaleźć swój własny raj. [Verse 2] Najwyższy czas, by zacząć działać Nie można przecież tak całe życie przeczekać Trzeba wziąć sprawy w swoje ręce i działać Bo tylko wtedy można zacząć od nowa, to fakt Z piekła suko wyszłaś to do piekła znowu trafisz wyśle cię tam sam bez obaw że to teatrzyk Pilnuj swego domu no bo glen park to jest syf kilka morderstw już tam było a następnym będziesz ty To moje hasło, to moja walka Nie będę już tu siedział bezczynnie [Chorus] Hell, Hell, Hell Tak bardzo chcę odnaleźć swoje miejsce Nie chcę już dłużej tu zostać Muszę uciekać, by znaleźć spokój i szczęście Hell, Hell, Hell Chcę poczuć wolność, chcę mieć swój czas Nie chcę już patrzeć wstecz, nie chcę już się bać Muszę uciekać, by odnaleźć swoją drogę Hell, Hell, Hell Nie chcę już dłużej ukrywać swych marzeń Muszę działać, by je spełnić Bo tylko wtedy poczuję się wolny i spełniony Hell, Hell, Hell Chcę odnaleźć swoje miejsce na świecie Nie chcę już być zniewolony, nie chcę już cierpieć Muszę uciekać, by znaleźć swój własny raj. Promocja - Posty na Intagramie - Reklamy na platformach Streamingowych - Wykupienie kilku tancerek z tiktoka - Głośna afera na instagramie z poinformowaniem o zamordowaniu kumpla rapera wkład własny - Reklamy 1000$ - Mix/Master 500$ - Tancerki z tiktoka 1000$ - Beat 500$ sski Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronn 457 2k Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca ** Materiał wygenerował dochody w wysokości 12000$ ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi