Shelby 818 11k Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia ** Dnia 26.04.2023 zaraz po zapowiedzi 707L' nowego utworu, został on udostępniony na różnych forach o tematyce muzycznej, nowy artysta widząc ostatni odbiór materiału przez swoich fanów, jest zadowolony z liczb jakie wykręcił, nowy mocniejszy i stanowczy utwór, mógł wywołać sporo kontrowersji wokół 707L. ** Cytat Spędzam dzień za dniem na blokach, gdzie trawka króluje, Mam w dupie departament, bo oni tylko chcą mnie zakuć w kajdany. Moje gardło suche jak kurwa, ale to nic, Bo mam więcej szlugów niż zapałek w paczce. Na ulicy wszystko można kupić, od cracka po ecstasy, Bo ludzie tu żyją na granicy życia i śmierci. Chodzę po cichu, bo nigdy nie wiadomo, kto jest wrogem, Czuję się jak sęp, który poluje na łup z ciemności. Każdy chce dorobić się w tym świecie, ale to nie jest bajka, Bo jeśli się nie uważa, to można wylądować na dnie do raka. Ja w tym biznesie jestem królem, nikt mnie nie zdetronizuje, Bo mam krew na rękach, a to, co robimy, to nie jest żart. Mam nielegalny interes, ale to mi nie przeszkadza, Bo wiem, że na tej ziemi, to tylko ja mam władzę. Mój mózg zatłoczony, jak chuj, ale to nie ma znaczenia, Bo jestem gotów na wszystko, by utrzymać swoje królestwo. Więc kurwa, nie próbuj mnie oszukać, bo ja cię przejebię, Moje słowa to moja broń, a moje rymy to moje dzieło. W tym biznesie nie ma miejsca na tchórzy, tylko na gangsterów, A ja jestem tu, by rządzić, kurwa, to mój świat. Wkład własny: Mix; 150$ Beat; 150$ Mastering: 150$ Reklamy: 200$ Promocja; Zapowiedź na twiterze. Wykupienie reklam. Brudne + datek; https://imgur.com/a/GrlKe5K Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza 693 2k Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca ** Utwór nowego muzyka w świecie rapowym zdobył spore zainteresowanie, jego utwór zarobił na sam start kwotę $3500 ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi