aaaaaa 249 1k Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Nazwa postaci i/lub nazwa konta globalnego: Durk Moss Rodzaj oraz powód nadanej kary: Smierc postaci podczas akcji / Rada polswiatka. Argumentacja: Zostałem powinięty bez jakiegokolwiek powodu ze STAŁEGO miejsca gry organizacji w godzinach 19-20. Żądano ode mnie 15'stu tysięcy za dosłownie nic, mimo prób wyjaśnień na discordzie półświatka nie doszło do żadnej interwencji ze strony rady. Po chwilowym wyjściu gry wróciłem na serwerek po bodajże 2-3 minutach około, a po powrocie napastnicy wciąż stali wokół mojej postaci więc kontynuowałem grę IC. W blokadzie postaci zawarto również to, że niby nie chciałem wsiąść do Pony z powodów OOC co jest zabawne, bo odegrałem na chacie IC wszystko w należyty sposób. Moim zdaniem nie naruszyłem regulaminu, ani nie doprowadziłem do zablokowania mojej postaci czymś szczególnym. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spokey 130 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) Sytuacja wyjaśniona między liderami, sprawa dalej się ciągnie drogą IC. Śmierć postaci do Ściągnięcia jak i do usunięcia wpis. Apelacje akceptuje i zamykam. Edytowane 26 Kwietnia przez Spokey Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi