Narreenr 0 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) Cześć, Jako że od ostatniej mojej gry minęło spokojnie jakieś 3 lata to wszelkie moje projekty i realizacje poszły się ten tego. Z tego powodu chciałem się zareklamować, że gdyby ktoś potrzebował jakiś niewielki interior za darmo żeby porobić nowe showroom to chętnie wykonam ze dwa żeby mieć co prezentować w przyszłości. Oczywiście wszelkie mmaty itd i od siebie mimo dziwnego trendu oferuję zero "plastiku" i sztucznych interiorów w dziwnych barwach które też widziałem już na tym serwerze. Wszelkie osoby zainteresowane które chciałby pójść w ciemno a w zamian otrzymać za friko dobrej jakości interior zapraszam do kontaktu na PW lub poniżej w odpowiedzi na post. Osoby niezainteresowane zapraszam do pominięcia i niekomentowania. Dziękuję! Edytowane 25 Kwietnia przez Narreenr Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davis 113 6k Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Jeżeli uda mi się odzyskać mój dom po poprzednim "budowniczym" który poleciał w chu..steczkę i od 2 tygodni się nie odzywa, to chętnie skorzystam z twojej pomocy : ) Davis#7957 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi