Tubson 79 1k Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia (edytowane) Nick IC postaci: Alvin Phytakher Rodzaj oraz powód kary: Ban na zawsze/Posiadanie niedozwolonej modyfikacji Argumentacja: Witam kolejny raz w apelacji. Chciałbym się odwołać od kary jaka została mi nałożona - jak dla mnie nie słusznie bo dostałem ją za plik którego nie posiadam. Jeśli są jakieś dowody na to że posiadam takie modyfikacje to prosze o przedstawienie mi ich, ponieważ jak już wspomniałem nic takiego nie posiadam. Z góry dzieki - nie wiem co wiecej napisać bo się odwołuje od kary która została nałożona z powodu oskarżenia osoby która jak dla mnie nie umie strzelac bo tylko stojącego umieją zabić a w ruchome cele już mieli problemy z tego co widziałem. Jak dla mnie to albo problemy z synchro gta bo innego wyjścia nie ma bo modyfikacji nie posiadam. chciałbym jeszcze przypomnieć że koleżka który do nas strzelał miał akacza i mnie ani razu nie trafił a ziomka tylko dwa razy przez strzelanie ponad minute jakoś; w takim razie tutaj macie przykład że nie ze mną jest coś nie tak tylko z jego aimem. koleżka mnie oskarżył nie słusznie i tyle w temacie Edytowane 24 Kwietnia przez Tubson Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferrum 303 2k Opublikowano 28 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Odrzucamy, niestety nie przekonuje nas to. Spróbuj za jakiś czas. To nie jest pierwsza sytuacja ze wspomagaczami z Twoim udziałem i to na przestrzeni jednego miesiąca. Pierwsza sytuacja była wątpliwa, dlatego daliśmy Ci szansę, ale ponownie dochodzi do dziwnych incydentów z Twoim udziałem podczas strzelanin. W przedostatnim zdaniu się pomyliłeś, Twoja gra została sprawdzona w logach, w dodatku byłeś pod obserwacją ekipy od dłuższego czasu. W tej konkretnej sytuacji zostałeś trafiony wielokrotnie i ani razu nie spadło Ci HP. Co ciekawe, takich sytuacji jest więcej, gdyby cofnąć się nieco w czasie. Wygląda to jak typowa aktywacja godmode w odpowiednich momentach lub używanie podobnej modyfikacji, która powoduje, że większość otrzymanych pocisków nie zadaje Ci obrażeń. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi