Borsuk 36 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Siemanko. Są tutaj jacyś zagorzali fani turystyki, albo wspinaczki górskiej? Ja sam osobiście stawiam tę formę aktywności raczej na pierwszym miejscu, szczególnie jeśli chodzi o Tatry (głównie Polskie, po Słowackich miałem bardzo mało okazji wędrować czy się wspinać) ;D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perfidny 195 20k Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Znaczy tak za rok chce stawic czola Rysom Giewont zaliczony, Kasprowy Wierch zaliczony, ale najbardziej chcialbym odleciec aby stawic czola Etnie jak budzet kiedys pozwoli. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk 36 Opublikowano 23 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 47 minut temu, Perfidny napisał(a): Znaczy tak za rok chce stawic czola Rysom Giewont zaliczony, Kasprowy Wierch zaliczony, ale najbardziej chcialbym odleciec aby stawic czola Etnie jak budzet kiedys pozwoli. Rysy nie takie straszne jak się wydaje, szczególnie latem. Trzeba porządnie zaplanować bardzo wczesny start i być przygotowanym kondycyjnie, bo jednak ponad 2 godziny podejścia stanowi bardzo stromy szlak, odcinkowo ubezpieczony łańcuchami. No i w lecie tłumy niczym na Giewoncie. Znacznie łatwiejsze i mniej wymagające podejście jest od strony słowackiej, ale jak dla mnie zbyt nudne i monotonne. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi