Kamilsoon 13 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ Black P. Stone 🩸 znani również jako Black P. Stone Bloods, BPS, Murda Gang oraz Black Peace Stones, to jeden z aktywniejszych gangów ulicznych w Los Angeles, który dzieli się na dwie podgrupy: Jungles oraz Bitty. BPS zaczęło istnieć dopiero w latach 60, dzięki OGT- Rogers, były członek Chicago, Black Stone Rangers. Gangster, pod ksywką TheMain21 dal Rodgersowi możliwość szybkiego startu Wszechmocnego Black P. Stone Nation, który w tamtym okresie występował jako trwała oraz silna organizacja społeczna. W ten sposób ten ostatni przekazał kulturę ruchu do Ganton poprzez ideały, które zbliżały się do supremacji Czarnych. Jungles Stones po upływie czasu, zajmuje posadę jednego z najbardziej niebezpiecznych gangów, który następnie załapuje się pod Bloods. Wszystko po to, aby wzbudzić konflikt z Cripsami, kolejnym zamieszaniem na ulicach. Murda Gang po drodze zmienią swoją rutyne, stając się szczególnie niebezpiecznym gangiem, który przyłączą się do setu Bloodsów, aby lepiej rywalizować z tamtejszymi Cripsami, którzy w tamtym czasie stanowili również duże zagrożenie. Wiele wczesnych BPS istniało przed Brimsami, gdzie pojawiają się pewne podobieństwa kulturowe między tymi dwiema grupami, dziś te dwa zestawy mają szczególną zgodność sprzed kilku lat i bardzo często się mieszają. Na swoich początkach na ulicy Gangi liczyły około 500 członków i stały się jednym z najbardziej przerażających i niebezpiecznych gangów w Los Angeles, a czasem nawet w Stanach Zjednoczonych. Ten tytuł zapewni miejsce na liście najbardziej niebezpiecznych gangów ulicznych z Ganton jak i w Los Angeles. Murda Gang mają wielu wrogów, dlatego że są pod parasolem Bloods, w przeszłości mieli dużo nie porozumień, z niektórymi mają je do dzisiaj, takimi gangami są Denver Lane Bloods, Creshaw Mafia Gangster Bloods,Bounty Hunter Watts Bloods i Rollins Neighbord Bloods. BPS ma dużo wrogów, ale i także zawierają różne sojusze, i często z tymi gangami się mieszają takimi setami są Harvard Park Brims, West Side Piru, 83 Hoover Criminal Gang, Kitchen Crips, The Venice Crips, Fruit Town Piru, Gate City Brims, 59 Brims Squad. ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ Członkowie Black P. Stone. Często noszą różne ubrania klubowe, którego są fanami, bądź utożsamiają się z nimi, i chcą go popularyzować wśród nich. Taki drużynami są na przykład - Saint Louis Cardinals 🐦 - Toronto Blue Jays 🦜 - Boston Red Sox 𝕭 - Chicago White Sox 🏏 ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ Saint Louis Cardinals oznacza West Side więc wszystkie gangi Bloods mogą go nosić. Toronto Blue Jays oznacza to że każdy z setu Black P Stone Może nosić szyld z tą drużyną. Boston Red Sox oznacza Rat-Rat przezwisko nadane gangu Denver Lane Bloods. Chicago White Sox używany przez członków Black P Stone. Odzież Yung Hoggz: noszona przez członków BPS. Ubrania z lat Teraźniejszych, Często z tematyką koloru czerwonego oraz z członkami setu na koszulkach, bądź ich zmarłych ziomków, członkowie zestawów BPS. Najczęściej popularyzowanymi drużynami wśród nich są Boston Red Sox oraz Saint Louis Cardinals. ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ Cytat Siema, po dość krótkiej przerwie od ostatniej nie udanej próby organizacji, chciałbym wraz z ekipą wrócić z świeżym umysłem i pomysłem na grę oraz przemyślaniem nad naszą grą w mojej organizacji. Mam zamiar przykuwać dużo uwagi co do rozgrywki ic, aby ten projekt nie padł po kilku dniach i nie był beznadziejny. Stawiamy na dość agresywną grupę, która chętnie będzie grała między sąsiadującymi organizacjami, ale też nie grać ciągłych dm oraz cornerów bo nie na tym to polega, Chcemy by nasza rozgrywką tętniła życiem i żeby było bardzo dużo dopracowanej gry in-character by lepiej oddać realia gangu Black P Stone. Znam swoją ekipę dość długo i wiem jak grają, jednych znam krócej drugich długo, i wiem jakie mają plany na przedstawienie swojej rozgrywki oraz swoich postaci. Też duże znaczenie stawiamy na rozwijanie oraz urozmaicenie naszych postaci by rozgrywka za szybko nam sie nie znudziła. Również chciałbym was przeprosić za moje ostatnie nie porozumienia z zwiazku z profilem oraz z resztą projektów bo po przeanalizowaniu ich były tragiczne i nie dziwię się że zostały odrzucone, jednak gdy tą aplikacje przyjmiecie, chce wam pokazać że jednak umiem prowadzić swój projekt i mamy zamiar to pokazać na screenach oraz na projektach zarobkowych, bo na to też jest sporo pomysłów. Oraz obiecuje że nie będzie takich sytuacji jak w naszych poprzednich projektach, prosze was o ostatnia szanse. serio, Pozdrowionka ❤️ @ Kamilsoon @ JuaNo @ Fraksiu @ rembial @ Imencjusz__ @ Kitagawa @ wag1 @ LizaK Edytowane 22 Kwietnia przez Kamilsoon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hexuss 4 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Akceptuję, ale nie macie marginesu błędu. Powodzenia! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilsoon 13 Opublikowano 26 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia ZAMYKAM!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi