Kaczkuch 14 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) Nazwa postaci i/lub nazwa konta globalnego: Tayquan Tadlock || Kaczkuch Rodzaj oraz powód nadanej kary: Blokada chatu ooc na 7 dni za brak kultury na chacie grupy Argumentacja: witam, ogólnie to gram sobie ze znajomymi w gangu ulicznym - powtarzam są tu tylko osoby mi bliskie z którymi znam się ponad 5 lat XD, myśle że napisanie czegoś takiego nie jest powodem do blokowania mojego OOC na okres aż siedmiu dni. Oczekuje skrócenia kary bądź całkowite jej oddalenie ponieważ nikt inny tego nie widział oprócz moich kumpli - nie zaszkodziłem nikomu pisząc takie rzeczy pozdrawiam Edytowane 20 Kwietnia przez Kaczkuch Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakeR 344 6k Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Okej, jeżeli było to w waszym gronie to kare zdejmuje, miłej gry. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi