obsequious 9 Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Hej, tak jak napisałam w tytule, szukam osób chętnych do gry wokół mojej postaci z branży rozrywkowej. Nie mam w sumie żadnych szczególnych wymagań odnośnie tego co miałaby taka osoba odgrywać, może to być partner, przyjaciel, manager, producent, znajomy, cokolwiek, płeć postaci też bez znaczenia. Zainteresowanych zachęcam do zapoznania się z tematem postaci i do kontaktu na forumowym PW albo discordzie: obsequious#9819 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza 693 2k Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia hej mg ja? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkeysniffer7 201 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi