southeasside 9 Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Nazwa postaci i/lub nazwa konta globalnego: Douglas Navarro Rodzaj oraz powód nadanej kary: Ban na zawsze, Cheater Argumentacja: Witam bardzo, przychodzę z apelacja od przekazu zwał jak zwał. Nudziło mi się tamtego wieczoru mogłem iść na serwer DM a wybrałem źle. Przemyślałem parę spraw i nie było to na miejscu. Czasami w siedząc w domu wieczorami dopada mnie nuda i chciałbym pograć w jakieś organizacji. Od tamtego czasu nie zakładałem żadnych multikont ani nie działem zbytnio na szkodę serwera więc liczę, że otrzymam drugą szanse. Był to jednorazowy wybryk tak na dobra sprawę. Liczę na szybkie rozpatrzenie mojej apelacji, pozdro. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakeR 344 6k Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Powiedzmy że jestem w stanie Ci zaufać, minęlo sporo czasu od nadania kary, nie znalazłem żadnych MK. Nakładam jednak klątwe na okres 180 dni i możesz wracać do gry, have fun. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi