Metrox 441 2k Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) ** 15 kwietna o 14;30 na kazdym kanale fieuxa pojawił się niespodziewanie nowy track który jakosciowo jest wiele lepszy od wczesniejszego ** Spoiler [Intro] Grah, Grah Lubię, lubię Każda ciota z El Corony zmarła z naszych rąk Czarnuchy z projektów więdza o czym mówie Jak, O mój Boże Jak, o mój pieprzony boże Jak daliscie się tak łatwo sprzątnąć Jak Powiedzialem to mojej matce Grahh h(fieux na beacie) To ten pieprzony Fieux cipko Grahh, jak, grah, jak [Verse] Spróbuj się przedżeć przez moje projekty Nie próbujcie się skradać, i tak was dopadniemy Suko, kiedy wstanę, schodzisz mi z drogi Został rozswietlony, powiedział, ze tego nie chciał Michael lezy w grobie, widziałem jego mózg Czarnuchu, Pacheco był kasowany w zaułku Czarnuchu, Manny został rozstrzelany pod własnym barem Dziwko, nie obchodzi mnie twoja sława El Corona, Revelators nie żyją Mam ich zmarłe dusze w magazynku Skończyliśmy tą suke na środku projektów Tom Nussbaum to jednoręki bandyta Zalozylismy mu skarpete na głowę, obudził się bez ręki i nogi Ayo, Sanders gdzie twoja zemsta? Ayo, Revelators mają RIS (rest in piss) Patrz, jak podbijam osiedla we krwi Sanders, Manny w mojej bletce Większość z tych czarnuchów była jebanymi ciotami I oni nie żyją, to jest dobre jak cholera Oni uciekają gdy trzymam ręke z tyłu McGrath, zdechł bo przyczepił się do Anzac Jest mnustwo martwych kurew, pale ich Gdy to inni usłyszeli, smiali się, ze to jest żart Hugo został postrzelony i słyszałem, że stał się duchem Czemu oni nie potrafia zrobić get-back za swoich zmarłych ziomków? Czarnuch uciekał, został postrzelony, lepiej podnieś swoich ludzi, bo upadł Podjezdzam, parkuje, realizuje plan, pełno nachosów ucieka Może ci się spodobać również Nowy przeciwnik Fieux Sleepy Bloody Posłuchaj tego Fieux [Outro] Tak jak Grrrt, pow, pow, pow, ziomku promocja: kazdy jego ziomus udostepnil track mocne przestępstwa przez co zrobilo sie o nim głośno (2x zabójstwo) dołączenie do wytwórni 43Moe wykupienie reklam na platformach wkłady własny; Reklamy (800$) Nowy lepszy mikrofon (500$) Lepszy beat (700$) (całość 2000$)ssy Edytowane 15 Kwietnia przez Metrox Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
172xClxpz 46 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia ** zostawil like pod nowym trackiem ziomka, udostepnil na ig story ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronn 457 2k Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) ** ** 43Diz zostawił like, utwór udostępnił na swoim instagramie. ** ** Edytowane 15 Kwietnia przez Gawronn Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronn 457 2k Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia ** Nowy utwór artysty przyjął się bardzo dobrze, wydarzenia z życia muzyka odbiły się mocnym echem przez co wyświetlenia były większe, materiał wygenerował dochód w wysokości 4500$ ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi