Sobieskill 67 3k Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Jeśli chciałbyś spróbować swoich sił w półświatku przestępczym, ale jesteś znudzony gangami to zapraszamy do nas planujemy fajne projekty najważniejsze u nas jest to aby każdy się dobrze bawił tą grą oraz nauczymy was jeśli będzie trzeba po więcej informacji śmiało piszcie na discord : smarowy24#9906 Sobieskill#0001 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharek 88 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia (edytowane) hej moge? umiem erpe //// Ty chcesz uczyć kogoś rp jak sam nie potrafisz? Git, git... Edytowane 15 Kwietnia przez Kucharek Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobieskill 67 3k Opublikowano 15 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 8 godzin temu, Kucharek napisał(a): hej moge? umiem erpe //// Ty chcesz uczyć kogoś rp jak sam nie potrafisz? Git, git... stary szkoda że ty jedne co potrafisz to czekać aż coś wstawie i komentować to jest już taki poziom że aż ci współczuje. Aleee każdy według potrzeb nie? Ja coś robię a ty latasz jak wierny klakier i coś piszesz, polecam nasz temat Drugz Nation tam cie jeszcze nie było mua Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharek 88 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 56 minut temu, Sobieskill napisał(a): stary szkoda że ty jedne co potrafisz to czekać aż coś wstawie i komentować to jest już taki poziom że aż ci współczuje. Aleee każdy według potrzeb nie? Ja coś robię a ty latasz jak wierny klakier i coś piszesz, polecam nasz temat Drugz Nation tam cie jeszcze nie było mua Rzadko wchodzę tutaj na forum, i widzę że różne rzeczy wstawiasz... Wiem jaki IC i OOC miałeś poziom na lss, gdy wylecieliscie na bana za cheaty to postanowiliscie publikowac prywatne wiadomosci, więc no... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarowy24 276 2k Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 15 minut temu, Kucharek napisał(a): Rzadko wchodzę tutaj na forum, i widzę że różne rzeczy wstawiasz... Wiem jaki IC i OOC miałeś poziom na lss, gdy wylecieliscie na bana za cheaty to postanowiliscie publikowac prywatne wiadomosci, więc no... Chciałem powiedzieć Kucharek że ja sprowadziłem Sobieskiego na dobrą drogę zmieniam całkowicie jego myślenie o RP więc proszę mu takich rzeczy nie pisać bo takie coś w temacie tylko zniechęca ludzi nie bierzemy osób które nie chcą się niczego nauczyć Sobieski zmienił myślenie i teraz gra lepiej RP niż niektórzy gracza get fame mam nadzieję że przestaniesz szkalować moich graczy pozdrawiam smarowy24 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarowy24 276 2k Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 9 godzin temu, Kucharek napisał(a): hej moge? umiem erpe //// Ty chcesz uczyć kogoś rp jak sam nie potrafisz? Git, git... Jak najbardziej jeżeli chcesz i nie będziesz toksyczny wobec Sobieskiego możesz do nas dołączyć Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharek 88 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 18 minut temu, smarowy24 napisał(a): Chciałem powiedzieć Kucharek że ja sprowadziłem Sobieskiego na dobrą drogę zmieniam całkowicie jego myślenie o RP więc proszę mu takich rzeczy nie pisać bo takie coś w temacie tylko zniechęca ludzi nie bierzemy osób które nie chcą się niczego nauczyć Sobieski zmienił myślenie i teraz gra lepiej RP niż niektórzy gracza get fame mam nadzieję że przestaniesz szkalować moich graczy pozdrawiam smarowy24 No to jaki ma poziom, bliższy wajbika czy mrukola? Bo mi się wydaje że mrukola 😄 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarowy24 276 2k Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2 minuty temu, Kucharek napisał(a): No to jaki ma poziom, bliższy wajbika czy mrukola? Bo mi się wydaje że mrukola 😄 Posłuchaj generalnie prosiłem go o wrzucenie tego tematu na podejrzewam że gra lepiej niż grał więc apeluje do ciebie uspokój się i przestań szkalować tego gracza Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi