weezy 92 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Elo, od niedawna zajmuje się tworzeniem menyoo w GTA V, poniżej umieszczam kilka prac. Zapraszam również na discord, gdzie znajdziecie również prace moich kolegów @ RollingHills oraz @ Gibek https://discord.gg/CgkCd59RPX Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisiak 39 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) Podrzucisz mi swoje mody graficzne? Tez bym chcial, zeby moje GTA SA tak wygladalo. Super prace!1!!1 Edytowane 15 Kwietnia przez Lisiak Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weezy 92 Opublikowano 15 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 6 godzin temu, Lisiak napisał(a): Podrzucisz mi swoje mody graficzne? Tez bym chcial, zeby moje GTA SA tak wygladalo. Super prace!1!!1 dm ‼️‼️‼️🔥 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi