pabeleq 342 Opublikowano 13 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) ** Około godziny 23:15 na streamingi Lontrella wleciał track, w którym Trell otwarcie atakuje swoich oponentów, którzy są martwi. Niektórzy odnoszą wrażenie, że Baby Trell sneakdissuje również zmarłego już rapera, który jest znany pod ksywką "DRE" ludzie dostrzegli, że gdy muzyka leci w tle na zdjęciu dosłownie przez sekundę około minuty 0:52 ukazuje się napis "Slide 4 Dre" który nie zostawia złudzeń i jest ewidentnym strzałem w stronę Dre i jego kolegów, przez których chodzi plotka o tym, że planują nagrać disstrack w stronę osób powiązanych ze śmiercią rapera, który rzekomo zmarł w brutalnych okolicznościach. Chwilę przed wrzuceniem nuty Baby Trell wstawił na Twitter post, na którym nabija się ze śmierci rapera i przekazuje, że jeśli ten wstanie z martwych, to zostanie ponownie zabity - nawiązując do tajemniczej nuty, którą wrzucił jego oponent ** Tekst w wideo Cytat [Intro] (Pipe that shit up, TnT) (Tahj Money) (TJ produced it) [Chorus] Spójrz, dziwko, potrzebuję czegoś co mnie uspokoi Udaję, że jest dobrze, ale ciągle czas mnie goni Wyciszony, nie lubię dźwięku, gdy telefon dzwoni Czarnuch dalej by tutaj żył, ale nikt go nie obronił Dziwko, wciąż w tym jestem, zarabiam kasę bez muzyki Nawet nie wiesz o czym mówisz, masz przepalone styki Gdy wparujesz do domu, przywita cie moje blicky Ba, ba, nagle teraz słychać krzyki [Verse] Spytaj Pap'a, wskoczył do wody z moimi rekinami ale nie umiał pływać Dali mu tą jedną szansę, wciąż nie skończył nawijać Zielone światło, ponosisz konsekwencje gdy zaczynasz przeginać Patrz, Trell sprawia że te dzieciaki uciekają Trell ma wrażenie, że martwe czarnuchy go nawiedzają Shawty szukał cloutu, dostał w głowę, mówił że celnie strzelają Huh? Czarnuch dostał serię, próbują się na nim wybić Jeśli wstanie z martwych, zatrzyma go moje glizzy Myślał, że jest ze stali, otaczały go zwykłe cipki Czarnuchy zamiast zrobić get-back chcą nagrywac dissy Ciągle liczę gwalę, federalni chcą grać ze mną w berka Dużo razy mi mówili, że mnie spalą a Ja dalej czekam Spotkałem się z jego siostrą, suka zaczęła klękać, huh Czasem wolę być sam ze sobą i potrzebuję percs, huh [Chorus] Spójrz, dziwko, potrzebuję czegoś co mnie uspokoi Udaję, że jest dobrze, ale ciągle czas mnie goni Wyciszony, nie lubię dźwięku, gdy telefon dzwoni Czarnuch dalej by tutaj żył, ale nikt go nie obronił Dziwko, wciąż w tym jestem, zarabiam kasę bez muzyki Nawet nie wiesz o czym mówisz, masz przepalone styki Gdy wparujesz do domu, przywita cie moje blicky Ba, ba, nagle teraz słychać krzyki Promocja Nagła śmierć rapera, który wcześniej miał na pieńku z ekipą Lontrella Kontrowersyjny niezapowiedziany track, ciekawe sneakdissy w nucie i na filmiku Post na twitterze Udział w albumie u rapera GOAT - featuringi w których brał udział Branie udziału w koncercie Aktywność na socialmediach i coraz większy fanbase rapera Powiązanie z 43MOE Wkład własny Wykupienie beatu z internetu - 100$ Edytowane 15 Kwietnia przez pabeleq Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxterek 35 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia ** T-Murda sharuje to dalej ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza 693 2k Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia ** Goat udostępnił utwór na story ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronn 457 2k Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia ** Następny utwór został odebrany pozytywnie przez słuchaczy, fani docenili tekst oraz jakość utworu, muzyk dodając powiązania ze śmiercią DRE zaciekawił fanów, co przyczyniło się na większe wyświetlenia, materiał wygenerował dochód w wysokości 11500$ ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi