rumpelstilskin 39 5k Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego (edytowane) - K'UNTEBI; Jest to siłownia zlokalizowana w samym sercu Idlewood. Została założona na początku 2023 roku przez gruzińskiego inwestora. Jest to kolejna filia znanej w Stanach Zjednoczonych firmy zajmującej się otwieraniem miejsc do ćwiczeń w mniej bogatych terenach w bardzo przystępnej cenie. Sprzęt znajdujący się w samym przedsiębiorstwie jest z najwyższej półki, który został wybrany przez specjalistów zajmujących się nie tylko budowaniem mięśni. W środku znaleźć można również oktagon, na którym organizowane są treningi grupowe, ale też personalne dla osób chcących nauczyć się sztuk walki. Usługi świadczone są przez wykwalifikowane osoby z kadry pracowniczej. Każdy w tym miejscu znajdzie coś dla siebie, niezależnie od wieku. Siłownia zbudowana została z myślą szerzenia zdrowego trybu życia wśród osób młodych. - OFERTA; Karnet siłowy - $?? Suplement siłowy - $?? Karnet na trening sztuk walki - $?? - KONTAKT; Galaktion Vashakhmadze - ??????? - LOKALIZACJA; to już zależy od administracji gdzie postanowią dać mi budynek, planem jest serce idlewood - OOC; Hejka, z tej strony @ rumpelstilskin . Wraz z kumplami postanowiliśmy założyć biznes, który znajdował się będzie na idlewood. Doświadczenie w prowadzeniu biznesów mam dość ogromne, w końcu wiele z nich prowadziłem na innych serwisach, prawie każdy prosperował ponad to dobrze. Czasu mamy bardzo dużo, więc biznesem będziemy zajmować się jak własnym dzieckiem. Jestem w stanie zapewnić, że biznes będzie odwiedzany przez wielu graczy. Nie zamierzamy zamknąć się na samym Idlewood i zgodnie z naszym planem w przyszłości planujemy otworzyć kolejne filie. Czy to będzie Market, czy inne miejsce? Tego się dowiecie. W skrócie, wielu właścicieli biznesów będzie miało nas dość. projekt pod organizacją Edytowane 19 Lutego przez rumpelstilskin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatuazyk 8 Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego O MUJ BORZE KUBIIIIIIIIIIIIIIIIIII Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edenga 80 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzemor 70 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego kozackie stary Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogkefir 220 1k Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego cyganska silownia no niezle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZION. 178 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Liczę na fajną grę. Przyjmuję. Zapraszam na nasze PW zgodnie z wytycznymi: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vecino 188 Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca Śmierć lidera oznacza śmierć biznesu. Archiwum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi