Skocz do zawartości

[Sportowiec] Nathan Davis

Trimse
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Obraz

Nathan Davis – (ur. 25 stycznia 2004 r. Los Santos)
Początkujący sportowiec uczęszczający do klubu
Los Santos Fighter. Warunki fizyczne kompleksem
Nathana, przez co jest mu wygodniej walczyć w
niższych kategoriach wagowych. Nathan zawsze
dążył do sukcesu nie zatrzymując się na żadnej
danej mu przeszkodzie

Historia: Family Davis pochodzi z Los Santos, zamieszkanych na blokach na osiedlu Idlewood, od urodzenia tam się wychowuje – swoje początki sportowiec zaczął w piwnicy. Tworząc tam swój kąt do trenowania, Nathan od małego interesowała kariera sportowca i cały czas dąży do tego, by ją spełnić – czas wolny przeznaczał wraz ze swoim młodszym bratem w piwnicy oglądając walki i ćwicząc ciosy – Nathan wraz z bratem postanowił Zgłosić się do klubu LSF (Los Santos Fighter), by wejść na wyższy poziom. Pewnego dnia ustawił się na spotkanie z trenerem klubu, trener po zobaczeniu umiejętności postanowił mu odmówić. Nathan nie poddał się i postanowił ćwiczyć dalej udoskonalając swojego umiejętności – zgłaszał się do różnych klubów z Los Santos, lecz każdy go spławiał. Nathan postanowił pójść do pracy, zatrudniając się w Woronin Gym, obok zamieszkania jego rodziny – pracując za stawke 360$, pasowała mu. Zaoszczędzone pieniądze zainwestował w siebie, biorąc kilka lekcji u dobrego trenera Matt Orton'a

OOC:

Spoiler

Siemanko! Postanowiłem po raz pierwszy zawitać w dziale Branży rozrywkowej, jest to dla mnie coś nowego
co chciałbym spróbować i jednocześnie z fajnym klimatem postać prowadzić.  Jednocześnie będę dążył do tego
by postać otaczała się osobami z branży rozrywkowej. Wydaje mi się że to wszystko co chciałem tutaj napisać, mam
nadzieje że dostane szanse na gierkę. Pozdrawiam 🙂

Odnośnik do odpowiedzi