dynamit 31 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia (edytowane) Nazwa postaci i/lub nazwa konta globalnego: Otha Ayala Rodzaj oraz powód nadanej kary: /q podczas akcji RolePlay / Looupik Argumentacja: Czołem, dzisiaj w nocy 09/04/2023 otrzymałem ową blokadę postaci za owe /q podczas akcji RP którego nie było. O godzinie 23 krążyliśmy ze znajomymi sultanem we cztery osoby po idlewood. Zauważyliśmy, że od godziny 22 na idlewood kręci się dwóch jopków na faggio którzy każdego zaczepiają i odwalają IC krzycząc do każdego i go wyzywając IC że chcą się bić itd.. Po dłużyszym czasie przez nich prowokowania nerwy puściły i przy willowfield wysiadłem i ich rozstrzelałem z silenceda z tłumikiem. (czyli z tego co mi wiadomo LSPD nie dostaje żadnego powiadomienia o strzelaninie). Dodam, że jeden z nich nie jestem pewien który posiadał na początku Godmode bo nie wchodził w niego żaden strzał (wszystko będzie w logach - wystarczy tylko chwile poświęcić na to i sprawdzić;)) dwóch macków na początku cwaniakowało, dostali bw i się popłakali na /a. Szczerze po tej strzelaninie pokrążyliśmy jeszcze pare minut no i nic ciekawego się na serwerze nie działo więc dałem /q. Nikt na mnie nic nie grał, żadnej akcji RP - żadnego auta w pobliżu nas nawet nie było więc żadnej akcji RP nie było - na 1000% żadne LSPD nami się nie zainteresowało więc wyszedłem z gry. Po parunastu minutach dostaje wiadomość od kolegi na fb, że dostałem blokade postaci. Chciałem to wyjaśnić z Loupikiem lecz puściły mi nerwy z tego względu że zgrywał na discordzie jakiegoś macho no i koniec końców miałem apelować. Skłoniłem się do tego, że mogę w każdej chwili jeszcze wstać z łóżka, włączyć komputer i wejść do gry żeby nie było ale mnie olał. Posiadam tylko nick jednego z dwóch odwalaczy, Rupert Cigarette - by sprawdzić jego kolege z faggio wystarczy wejść w logi z dnia 08/04/2023 godzina około 23-24. Obydwaj krążyli cały czas po idlewood na faggio zaczepiając każdego i wyzywając go IC itd. W końcu mi nerwy pusciły i ich po prostu rozstrzelałem gdy była okazja i się popłakali. Ci dwaj goście nie powinni mieć dostępu do gry na serwerze - wystarczy sprawdzić ich styl gry IC w logach ze wczorajszego/dzisiejszego dnia i godziny którą podałem wyżej 😉 Sumując; nikt nic na mnie nie grał, trzy osoby ode mnie potwierdzą że nikogo wokół nas nie było. Odrazu gdy się dowiedziałem o blokadzie napisałem, że mogą dograć ową akcję RP której w ogóle nie było (XD) no ale kazali mi apelować Edytowane 9 Kwietnia przez lookatmyeyes Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi