Skocz do zawartości

[Muzyk] Real BMB

Jakubal
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

tlo_gang.png

Jayquan /Jaydee/ Flynn - Urodził się 28 maja 2004 roku w okolicach Idlewood, w nastoletnim wieku został wzięty pod skrzydło przez bangerów Chain Gang. Ze względu na niezbyt świetlane dzieciństwo był kilkukrotnie karany za drobne kradzieże powiązane z nielegalną przestępczością. Na jego social mediach można ujrzeć sporo zdjęć, relacji na których pokazuje się z bardziej szanowanymi od siebie czarnuchami, między innymi z RedFelon#1, znanym z kierowania całą szajką młodych bandytów. Swoją zajawkę odnośnie tworzenia muzyki zaczął pod namową starszych kolegów z setu, zaczynając nagrywać swoje amatorskie utwory w szafie na mikrofonie za 50$ wrzucając owe kawałki na Sound Cloud. Jedną z jego inspiracji był rozwijający się artysta pod nazwą /Indian Red Boy/, który również miał powiązania z IFGB. W młodocianym wieku trafił do rąk swojej babci, z racji tego, że dwójka jego rodziców zbytnio się nim nie interesowała. Pod opieką swojej babci trafił do Creshawn High School, co również miało wpływ na to, że zaczął wykazywać aktywność na ulicy. Jaydee również próbował swoich sił w legalnym zarobku, między innymi w dorabianiu sobie jako woźny w Cluckin' Bell, jednakże jego zatrudnienie nie trwało długo. Po uzbieraniu odpowiedniej sumy brudnej forsy zainwestował ją w amatorskie studio, z którego zaczął wydawać swoje kawałki w eter. Jego pseudonim artystyczny wziął się od podśmiechiwania z jego nadwagi, Jayquan został nazwany BMB, również znany jako skrót od Big Mac Blood.

Social Media:

IG_LOGO.png - Real BMB

Utwory:

Real BMB - In My Hood

Real BMB - None

Featy:

BB Swinton (Ft. Real BMB) - Inglewood Freestyle

Współprace:

---

Spoiler

Cześć, z racji tego, że mam za sobą historie w branży rozrywkowej myślałem aby wystartować z pomysłem bangującego rapera, który oczywiście będzie powiązany z Idlewood Family Gangster Bloods. Głównym zamysłem kreacji mojej postaci jest to, aby wejść wyżej i wyjść z przysłowiowego /ghetto-life/. Liczę, że dostanę szansę i będę mógł przełożyć swój plan na grę, pozdrawiam.

Edytowane przez Jakubal
Odnośnik do odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...