Skocz do zawartości

Guitar Shop

Michal361
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

wuROxQC.pngGuitar Shop - jest to sklep z płytami oraz różnego rodzaju akcesoriami muzycznymi. Właścicielem jest Sven Hoover, młody muzyk niemieckiego pochodzenia, który przyjechał do Los Santos w 2019 roku w celu rozwinięcia swojej kariery. Po kilku latach jego twórczością zainteresował się Eric Demons, właściciel studia muzycznego Seek Noise Records. Przy współpracy obu mężczyzn został założony lokal. Wykupili stary niewyremontowany budynek od miasta, zlokalizowany na Unity Station, szybko wzięli się za remont, zostało zmienione całe wnętrze - tchnęli w to miejsce ponownie życie. W lokalu można kupić głównie płyty CD, albumy największych artystów z Los Santos oraz wiele muzycznych gadżetów takich jak między innymi koszulki i breloczki. Oprócz tego w sklepie można zakupić także profesjonalne instrumenty oraz sprzęty muzyczne. Właściciel przykłada bardzo dużą uwagę do jakości zamawianego sprzętu, jest to starannie wyselekcjonowany najlepszej jakości towar. Cały lokal jest chroniony przez profesjonalną firmę ochroniarską. Zamontowane są bramki wykrywające metal oraz kamery CCTV, wszystko w trosce o bezpieczeństwo klienta. Przed wejściem znajduje się także duży parking dla osób odwiedzających to miejsce. Popularność sklepu w mieście cały czas rośnie.

EuoAkRP.jpg

OOC:

Cześć, z racji prowadzenia w branży rozrywkowej postaci rapera wpadłem na pomysł założenia sklepu muzycznego. Sklep będzie sporym urozmaiceniem do gry dla wielu osób z branży rozrywkowej. Planuje w nim sprzedawać płyty, gadżety, najnowsze albumy artystów itd. Projekt będzie także rozwijał grę studia Seek Noise Records do którego moja postać przynależy. Zostanie założona także strona online na której będzie można kupować produkty. Planów mam sporo dlatego liczę że aplikacja zostanie zaakceptowana, jestem pewny że nie zawiodę również w grze.

Edytowane przez Michal361
Odnośnik do odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...