Casta 61 Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) DEAN ‘’CASTA’’ CASTET Urodził się 28 lutego 2003 roku w Chicago. Jego rodzice urodzili się w Ameryce, ale ojciec miał niemieckie korzenie po jego dziadku, który wyemigrował ze Starego Kontynentu na początku XX wieku. Przez nieszczęśliwy wypadek w marcu 2018 roku jego ojciec zmarł zostawiając rodzinę z długami. Mimo stosunkowo dobrej sytuacji na samym początku po tragedii, z czasem zaczęło się pogarszać. Dean widząc trudną sytuację jego rodziny zdecydował się pomóc mamie zatrudniając się w restauracji, dwie ulice od jego domu. Sytuacja, w której musiał godzić szkołę z pracą zmusiła go do szybkiego zakończenia szczeniackiego życia. Od wczesnych lat dzieciństwa interesował się piłką nożną. Od samych początków szkoły rodzice zapisali go na treningi w miejscowym klubie Chicago SC. Młody Castet począwszy od najmłodszej drużyny do lat 8 swoim talentem przebijał się do coraz starszych drużyn. Od połowy sezonu 2017/2018 zaczął zwracać na siebie uwagę jednych z najlepszych drużyn z Europy. Klub pokładał wielkie nadzieje w transferze młodego zawodnika przez problemy finansowe. Śmierć ojca jednak załamała Deana i zaczął on tracić formę, którą prezentował, a tym samym szansę na przenosiny do europejskiego soccera. Klub z Chicago próbował jeszcze sprzedać piłkarza na rodzimym podwórku ale niestety mu się to nie udało. W lipcu 2018 z klub ogłosił bankructwo i zniknął z piłkarskich map. 15-letni Dean pracując na zmywaku w restauracji szukał w czymś ukojenia swojego bólu. Mając sporo czasu w pracy słuchał dużo muzyki. Zainspirowany, zaczął próbować po nocach swoich sił w tworzeniu bitów. Początkowo robił je dla samego siebie, jednak po pewnym czasie zaczął pod nie nawijać. Po roku szlifowania nowej zajawki i wrzucania nagranych kawałków na serwis Soundcloud, znalazł tam stare kawałki Eric’a ‘’TRIPL3.DOT’a’’ Demons’a. Castet stwierdził wtedy, że nie ma nic do stracenia i wyśle mu jedno ze swoich demo. Ten niespodziewanie odczytał wiadomość propsując jego kawałki. Tak rozpoczęła się ich przyjaźń. Na początku 2023 roku, Eric powiedział mu o swoich planach na założenie własnej wytwórni i tym samym zaprosił Dean’a Castet’a do Los Santos, aby wspólnie mogli zrealizować ich wielkie marzenie... SOCIALMEDIA: [Instagram] xcastetx POWIĄZANIA: SEEK NOISE RECORDS MATERIAŁY: [SINGIEL] TRIPL3.DOT x CASTET - TRAP [SINGIEL] TRIPL3.DOT x CASTET - KARABIN Spoiler Siema, założyłem swoją pierwszą postać, ponieważ ziomek namówił mnie na wspólną grę, której tworzymy profesjonalną wytwórnię muzyczną. Tak jak mówiłem, jest to moja pierwsza postać i dopiero uczę się samej gry, bo nigdy nawet nie miałem okazji zagrać w GTA. Jak widać po ilości osób przewiniętych przez label, nie zamykam się tylko na naszą dwójkę, a staram się grać aktywnie z każdym kogo spotkam. Z powodu braku wcześniejszych doświadczeń, temat narazie nie wygląda tak jak to sobie wyobrażałem, ale upiększanie go w różne ss'y i poprawki to kwestia czasu. Edytowane 8 Kwietnia przez Casta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronn 457 2k Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Akceptuje, zgłoś się do mnie na discord: Gawronn#4995 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronn 457 2k Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca brak aktywności, archiwum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi