brefo 0 Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Siema jestem brefo ale mama dała mi imie Bożydar. Mam 24 lata, mieszkam w hotelu robotniczym z Hincyk, c00lziomek, Adikozzo, maceik88 oraz sportman, dlatego możemy mieć takie samo IP. Jestem aseskualny (chyba ze chodzi o gre e-seks to spoko) moje zaimki to purr/cat i prosze sie tak do purr zwracać UwU lubie k-pop i anime, zwlaszcza ze słodkimi chłopcami T.T Chcialbym poznac na rp jakich ziomali bo moi homiez z robotniczego nie mają dla mnie czasu, szefu nas przyciska na 16h dziennie czasem... Ale tutaj możemy stworzyć lepsze życie ;pp Do zobaczenia w grze ! ! 🤞 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sons 125 Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia XD elo brefo z lski, widze ze znana ekipa wjezdza na rejony Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dynamit 31 Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia siemka adi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi